Лекция: Micro Secure Digital (MicroSD)

Secure Digital (SD)

Стандарт Secure Digital (SD) було розроблено спільно компаніями SanDisk, Matsushita Electric (Panasonic) і Toshiba. Карти пам'яті Secure Digital є оптимальним варіантом для роботи в комплекті з цифровими фотокамерами початкового і середнього рівня, мобільними телефонами, а також з широким діапазоном відео-, аудіо-і комп'ютерної техніки.

Підтримувана швидкість передачі даних (read speed) — 7,5 MB / s

Mini Secure Digital (MiniSD)

Стандарт miniSD був розроблений у 2003р. на базі стандарту Secure Digital (SD). Карти пам'яті miniSD можуть бути встановлені як в роз'єм стандарту miniSD, так і в роз'єм стандарту SD (за допомогою перехідника, що поставляється в комплекті зі всіма картами miniSD). Карти пам'яті miniSD є оптимальним варіантом для роботи в комплекті з мобільними телефонами і портативної електронікою, що підтримує стандарт miniSD.

Micro Secure Digital (MicroSD)

Стандарт microSD, створений на базі стандарту TransFlash, був офіційно затверджений асоціацією виробників карт SD в липні 2005р. Карти пам'яті стандарту microSD повністю сумісні з картами пам'яті стандарту TransFlash і є взаємозамінними. Карти пам'яті microSD можуть бути встановлені як в роз'єм стандарту microSD / TransFlash, так і в роз'єм стандарту SD (за допомогою перехідника). Карти пам'яті microSD є оптимальним варіантом для роботи в комплекті з мобільними телефонами і портативної електронікою формату microSD / TransFlash і вони підтримуються практично всіма телефонами на сьогоднішній час.

MemoryStick є ексклюзивною розробкою Sony, тому карти цього типу використовуються лише в телефонах Sony Ericsson.

Програми для з’єднання телефона з комп’ютером

Ovi suite — безкоштовне програмне забезпечення для персонального комп'ютера на базі операційної системи Windows для власників телефонів Nokia для синхронізації мобільних пристроїв з сервісом Ovi та персональним комп'ютером. Є заміною для Nokia PC Suite.

Kies – безкоштовне програмне забезпечення, розроблене Samsung під Windows, що дозволяє мобільним телефонам і планшетів корейського виробника взаємодіяти з персональними комп'ютерами. Обмін даними відбувається по провідному USB-інтерфейсу або по бездротовому каналу –

Wi-Fi. Kies представлена в двох варіантах: повна версія і Kies Mini версія, яка використовується виключно для оновлення операційної системи у деяких мобільних пристроїв.

Pc suite sony ericsson – за допомогою пакета Sony Ericsson PC Suite можна під'єднати телефон до комп'ютера для виходу в Інтернет, управління та резервного копіювання персональних даних, передачі повідомлень, перегляду web-сторінок на телефоні тощо.

Itunes – медіаплеєр для організації та відтворення музики і фільмів, розроблений компанією Apple і безкоштовно розповсюджуваний для платформ OS X і Windows.

Pc studio samsung – програма для управління даними телефонів Samsung за допомогою комп'ютера.

Pc suite LG – це програма яка дозволяє синхронізувати контакти та календар при підключенні телефону до ПК з такою програмою як Outlook.

Це список найрозповсюдженіших програм для з'єднання телефону з комп’ютером, але він постійно оновлюється.

еще рефераты
Еще работы по информатике