Лекция: Цель работы

Microsoft Word 2010 має вбудовану підтримку для створення та редагування формул. У попередніх версіях програми використовувалися надбудови Microsoft Equation 3.0 або Math Type. Надбудова Equation 3.0 входить як до попередніх версій Word, так і до Word 2010. Надбудова Math Type не входить до попередніх версій Word, але її можна придбати окремо.

Якщо формулу, створену в попередній версії Word, потрібно відредагувати в Word 2010, необхідно використовувати ту надбудову, яка застосовувалася для її створення.

Щоб створити формулу, можна скористатися кодами символів Юнікод і записами автовведення математичних символів для заміщення тексту символами.

Під час введення формули у Word її автоматично буде відформатовано належним чином.

Для вставлення формул на вкладці Вставлення у групі Символи клацніть стрілку поруч із кнопкою Рівняння. Потім клацніть потрібну формулу або виберіть пункт Вставити нову формулу, щоб ввести формулу.

Для вставлення часто використовуваних або попередньо відформатованих формул на вкладці Вставлення у групі Символи клацніть стрілку поруч із кнопкою Рівняння та виберіть потрібну формулу.

Якщо потрібно додавання формули до списку часто використовуваних формул, слід виконати наступне:

1. У документі виберіть формулу, яку потрібно додати.

2. В області Знаряддя формул на вкладці Конструктор у групі Знаряддя натисніть кнопку Формула, а потім виберіть команду Зберегти виділення в колекції формул.

3. У діалоговому вікні Створення стандартного блока введіть ім’я для формули.

4. У списку Колекція виберіть пункт Формули.

5. Задайте інші потрібні параметри.

Цель работы

— изучение работы скриптов и приобретение навыков работы с ними;

— настройка запуска и работы некоторых служб системы;

— изучение CRONа.

еще рефераты
Еще работы по информатике