Реферат: Договір №



ДОГОВІР № ___


м. Харків «___» ________ 2011 року


________________________________________________________ що у подальшому іменується “Замовник”, в особі ____________________________________________, яка діє на підставі Статуту з однієї сторони, та підприємство «Центр СПБ» Харківської обласної громадської організації «Союз працівників сфери безпеки» СПБ, що у подальшому іменується “Організатор”, в особі директора Лисяк Олега Леонідовича, який діє на підставі Статуту, з іншої сторони, які при спільному згадуванні іменуються - “Сторонами”, а окремо - “Сторона”, уклали цей Договір про наступне:


1. Предмет Договору.

1.1. Організатор зобов’язується надати Замовнику послуги у сфері професійно-технічної освіти з навчання працівників Замовника в загальній кількості _______________ осіб (перелік осіб, який є додатком № 1 до Договору), за кваліфікацією «Охоронник». Замовник зобов’язується ці послуги оплатити та організувати виробниче навчання і практику на підприємстві, згідно затверджених робочих та індивідуальних планів навчання.

1.2. Під послугами Сторони розуміють:

1.2.1. забезпечення можливості, особам, зазначеним в Додатку № 1 до договору, отримати консультативні заняття, які нададуть фахівці, відповідно обраної Замовником групи;

1.2.2. забезпечення можливості особам, зазначеним в Додатку № 1 до договору переглянути показові виступи з самозахисту, які проведуть фахівці відповідної кваліфікації;

1.2.3. забезпечення відповідними приміщеннями, необхідним інвентарем для належного отримання особами, зазначеними в Додатку № 1 до договору, занять та перегляду показових виступів с самозахисту.

1.2.3. забезпечення можливості особами, зазначеними в Додатку № 1, скласти іспити та отримати Свідоцтво державного зразка про присвоєння робітничої кваліфікації «Охо-ронник».

1.3. Організатор самостійно визначає розряд, що буде присвоєний кожному працівнику Замовника після закінчення ним навчання та успішного складання іспитів.


^ 2. Обов’язки сторін.

2.1. Організатор зобов’язується:

2.1.1. Інформувати Замовника про:

ціну послуг за отримання занять та перегляд показових виступів й порядок здійснення оплати;

розклад проведення занять та переглядів показових виступів;

час та місце проведення занять та переглядів показових виступів.

забезпечити можливість, особам, зазначеним в Додатку № 1 до договору, отримати консультативні заняття.

забезпечити наявність викладачів необхідної кваліфікації та у необхідній кількості;

забезпечити особам, зазначеним в Додатку № 1 до договору переглянути показові виступи з самозахисту, які проведуть фахівці відповідної кваліфікації;

забезпечення наявність відповідних приміщень, інвентарю

забезпечення можливості особами, зазначеними в Додатку № 1, скласти іспити та отримати Свідоцтво державного зразка про присвоєння робітничої кваліфікації «Охоронник» третього розряду.

2.2. Замовник зобов’язується:

2.2.1. Своєчасно надати документи, необхідні для отримання послуг:

платіжні документи про оплату, за послуги;

копії паспортів, ідентифікаційних кодів, медичних довідок, документів про освіту та витяг з наказу про призначення на посаду, осіб зазначених в Додатку № 1 до договору;

2.2.2. Забезпечити дотримання особами, зазначеними в Додатку № 1 до договору, вимог чинного Законодавства України, правил безпеки, громадського порядку, правил внутрішнього розпорядку та протипожежної безпеки в місцях проведення занять та переглядів показових виступів.

2.2.3. Забезпечити заповнення Згоди на збір та обробку персональних даних, особами зазначеними в Додатку № 1 до договору.

2.2.4. Оплатити вартість послуг відповідно до умов договору.

2.2.5. Відшкодовувати збитки, заподіяні Організатору умисним або необережним пошкодженням майна та іншими неправомірними діями, осіб зазначених в Додатку № 1 до договору.

2.2.6. Забезпечити дотримання розкладу проведення занять та переглядів показових виступів, особами зазначеними в Додатку № 1 до договору.


^ 3. Відповідальність сторін.

3.1. Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов даного Договору згідно чинного Законодавства України.

3.2. В разі не дотримання, особами зазначеними в Додатку № 1 до договору, вимог чинного Законодавства України, правил безпеки, порушення громадського порядку, правил внутрішнього розпорядку та протипожежної безпеки в місцях проведення занять та переглядів показових виступів Організатор в праві відсторонити порушника від отримання занять та перегляду показових виступів, при цьому сплачена сума відповідно п.4.2. Договору не повертається.


^ 4.Розрахунок між сторонами.

4.1. Оплата послуг здійснюється в безготівковій спосіб на поточний рахунок Організатора.

4.2. Вартість послуг з забезпечення отримання занять та перегляд показових виступів для однієї особи становить _____ (_________________________) гривень 00 коп.

4.3. Попередня оплата у розмiрi 50% за кожну особу, зазначену в Додатку № 1 до договору, повинна бути проведена не пізніше п’яти робочих днів, з моменту підписання Договору.

4.4 Остаточна оплата повинна бути проведена не пізніше 5-и робочих днів, до моменту закінчення навчання.


^ 5. Термін дії Договору.

5.1. Договір вступає в силу з моменту його підписання Сторонами та діє до фактичного виконання сторонами обов’язків за Договором.


^ 6. Зміна та розірвання Договору.

6.1. Розірвання Договору в односторонньому порядку забороняється.

6.2. Всі зміни та доповнення до даного Договору вносяться в письмовій формі в вигляді додаткової угоди до Договору.


^ 7. Порядок вирішення суперечок.

7.1. Всі суперечки, які можуть виникнути в ході виконання даного Договору, Сторони зобов’язуються вирішувати шляхом переговорів згідно чинного Законодавства України, а у випадку недосягнення згоди – у відповідному суді.


^ 8. Додаткові умови.

8.1. Договір укладений у двох примірниках українською мовою, що мають однакову юридичну силу, по одному примірнику для кожної Сторони.


9. Реквізити Сторін.


Організатор: Замовник:


^ ПІДПРИЄМСТВО «ЦЕНТР СПБ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ

ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «СОЮЗ ПРАЦІВНИКІВ СФЕРИ БЕЗПЕКИ» СПБ

61047, м. Харків,

вул. Тархова, буд. 7, кв. 45

код ЄДРПОУ 36814997

МФО 320478

п/р 26006193570

АБ «Укргазбанк» м.Київ


_____________________________________

О.Л.Лисяк, директор



_________________________________

_________________________________

_________________________________

_________________________________

_________________________________

_________________________________

_________________________________

_________________________________


__________________________________

, директор





Додаток № 1

до Договору № __ від ________ 2011р


ПЕРЕЛІК

працівників ______________________ для отримання занять

та перегляду показових виступів


№ п/п

Прізвище, ім’я, по батькові

Посада










































































































































Затверджую


Директор _____________________ ______________ ( ___________ )
еще рефераты
Еще работы по разное