Реферат: Волинська обласна державна адміністрація управління освіти І науки нака з




ВОЛИНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ


Н А К А З


27.12.2011 р. м. Луцьк № 692


Про організацію інформаційної

роботи в період реєстрації

учасників зовнішнього

незалежного оцінювання

у 2012 року


На виконання наказів Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 09.08.2011 року № 946 «Про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України у 2012 році», від 03.11. 2011 р. № 1254 «Про затвердження нормативно-правових актів щодо проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти в 2012 році» та з метою організації широкого інформування учнівської, батьківської та педагогічної громадськості щодо особливостей реєстрації учасників та порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2012 році

НАКАЗУЮ:

З 01 січня по 05 березня 2012 року провести інформаційно-роз’яснювальні заходи щодо термінів і порядку проведення реєстрації, місць розташування та графіків роботи пунктів реєстрації, особливостей зовнішнього оцінювання та вступної кампанії.

Волинському інституту післядипломної педагогічної освіти (М.О.Сташенко):

Забезпечити організаційно-методичний супровід роботи пунктів реєстрації, створених на базі вищих навчальних закладів області.

Надавати методичну допомогу управлінням освіти міськвиконкомів, відділам освіти райдержадміністрацій під час організації громадських слухань з питань ЗНО-2012.

Начальникам управлінь освіти міськвиконкомів, відділів освіти райдержадміністрацій, директору НМЦ ПТО:

Протягом січня 2012 року організувати проведення широкої інформаційної роботи (громадських слухань, батьківських зборів, годин спілкування для випускників, тощо) з питань зовнішнього оцінювання та вступу до вищих навчальних закладів.

У загальноосвітніх навчальних закладах І-ІІІ ст., професійно-технічних навчальних закладах створити належні умови для доступу до реєстраційної комп’ютерної програми УЦОЯО та надання допомоги у створенні заяв-реєстраційних карток.

Контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника управління освіти і науки Ю.В.Таранчука.


Начальник управління О.С.Хомич

Бобак 721 643
еще рефераты
Еще работы по разное