Реферат: Теребовлянська районна




ТЕРЕБОВЛЯНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ


РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ


від 17 листопада 2011р. м.Теребовля № 682


Про актуалізацію експертної

грошової оцінки земельної ділянки

ФО-ПП Біднюк Катерині Степанівні

для змішаного використання

(обслуговування приватної прохідної

цегельного заводу з подальшою реконструкцією

під офісні приміщення) за межами населеного пункт

на території Струсівської сільської ради


Розглянувши заяву ФО-П Біднюк Катерини Степанівни про актуалізацію експертної грошової оцінки земельної ділянки для змішаного використання (обслуговування приватної прохідної цегельного заводу з подальшою реконструкцією під офісні приміщення) загальною площею 1,0000га, за рахунок земель змішаного використання, що перебувають у користувані, угіддя – землі змішаного використання наданих в оренду терміном 49 (сорок дев’ять) років за межами населеного пункту на території Струсівської сільської ради, керуючись ст.17,19,22,122,123, 124, 125, 127,128,186-1, пунктом 12 Перехідних положень Земельного Кодексу України, Закону України «Про оренду землі», Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про оцінку земель»:


1. Дозволити ФО-ПП Біднюк Катерині Степанівні актуалізацію експертної грошової оцінки земельної ділянки для змішаного використання (обслуговування приватної прохідної цегельного заводу з подальшою реконструкцією під офісні приміщення) загальною площею 1,0000га, за рахунок земель змішаного використання, що перебувають у користувані, угіддя – землі змішаного використання наданих в оренду терміном 49 (сорок дев’ять) років за межами населеного пункту на території Струсівської сільської ради.


2. Актуалізовану експертну грошову оцінку земельної ділянки змішаного використання (для обслуговування приватної прохідної цегельного заводу з подальшою реконструкцією під офісні приміщення) представити на розгляд для затвердження у РДА згідно вимог чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника управління агропромислового розвитку Донецьку Л.В.


Голова районної державної

адміністрації С.П.БІГУЛЯК
еще рефераты
Еще работы по разное