Реферат: Звіт щодо охорони навколишнього середовища та охорони здоров’я І безпеки праці за 2011 рік


Звіт щодо охорони навколишнього середовища та охорони здоров’я і безпеки праці за 2011 рік


1. Виконання проекту. Інформація про відповідність ESAP та надання даних щодо будь-яких змін щодо запланованого інвестування на заводі


У листопаді пройдений міжнародний аудит компанією SGS на відповідність вимогам стандартів ISO 14001 та OHSAS 18001 (копії сертифікатів додаються).

Розподіл корпоративної структури управління EHS відображений у Настанові з екологічного керування та управління безпекою та гігієною праці (додається).

Розроблені Політика у сфері охорони навколишнього середовища та Політика у сфері охорони здоров'я та безпеки праці (додаються) та розміщені у загальному доступі на інтернет-сайті компанії .

http://www.ergopack.ua/static/files/ua/politics_of_safe_conditions_ua.doc

http://www.ergopack.ua/static/files/ua/environment_politics_ua.doc


Порядок поводження з відходами описаний у Методиці М-18 «Промислові відходи» (додається) та Робочій інструкції РІ-05 «Інструкція щодо управління відходами» (додається) та розміщений у загальному доступі на інтернет-сайті компанії.

http://www.ergopack.ua/static/files/ua/policy_of_waste_treatment_ua.doc


Відповідно до вказаного у цілях у сфері охорони навколишнього середовища та програмі досягнення цілей (додаються) у сфері охорони навколишнього середовища (додаються) на 2011р. були заключні договори страхування:

1. договір обов’язкового страхування цивільної відповідальності суб’єктів господарювання за шкоду, яка може бути заподіяна пожежами та аваріями на об’єктах підвищеної небезпеки, включаючи пожежовибухонебезпечні об’єкти та об’єкти, господарська діяльність яких може призвести до аварій екологічного і санітарно-епідеміологічного характеру з ТДВ «Наста»

2. договір добровільного страхування цивільної відповідальності перед третіми особами з ПАТ «Страхова компанія «Українська страхова група»» на суму 7млн грн.

3. договір обов’язкового страхування відповідальності суб’єктів перевезення небезпечних вантажів на випадок настання негативних наслідків під час перевезення небезпечних вантажів з ПАТ «Просто-страхування»


Процедура зовнішніх зв’язків з питань EHS та співпраці з зацікавленою стороною відображена у методиці М-11 «Внутрішнє та зовнішнє інформування та консультації» (додається) та забезпечується Інтернет сайтом.

http://www.ergopack.ua/ua/


Річна програма навчання співробітників у сфері охорони навколишнього середовища на 2011р. повністю виконана (додається).

На 2012р. розроблена річна програма навчання у сфері охорони навколишнього середовища


Лінії PEU встановлені, запуск виконаний.


Система очистки води встановлена та введена в експлуатацію.


Оцінка грунту та підземних вод проведена, базовий рівень викидів встановлений (Звіт «Тебодин»).

Викиди летючих речовин у межах допустимих норм:

Толуілендіізіціонат-0,006т/рік

Оксид вуглецю - 0,559 т/рік

Кислота оцтова 0,639 т/рік

Метан ГДК –0,008т/рік.

Оксид азоту (в перерахунку на діоксид азоту[NO+NO2]) -0,799т/рік

На території Канівського виробничого комплексу є азбест на будівлі, що знаходиться ВАТ МЗ «Магніт», тому з території азбест усунути не можливо. В зв’язку з цим вона була пофарбована для мінімізації ризиків.


В рамках реконструкції об’єкту вдосконалення системи вентиляції завершено.


Розподіл доступу в небезпечні зони забезпечується електронними ключами.


Вивіски з охорони праці встановлені, відповідають вимогам 92/58/EEC.


На території Канівського виробничого комплексу силами технічного персоналу у 2011р. проводилося періодичне інспектування дренажної системи та на 2012 рік розроблений графік планово-попереджувальних робіт (додається)


Заміна трансформаторного масла з РСВ перенесена на 2013-2015рр (погоджено з ЄБРР, див.листування від 10.08.2010).


З метою зниження споживання енергоресурсів на виробничому комплексі виконуються наступні заходи:

- встановлені завіси на усіх виходах з виробничих приміщень на вулицю та в неопалювальні приміщення

- встановлений в неробочі дні спеціальний температурний режим

(відображені у Програмі досягненні цілей у сфері охорони навколишнього середовища, додається)


В 2010 році частка повторно використовуваного поліетилену склала 67,5% (у загальній кількості поліетиленової сировини, що використовується компанією)

У 2011 році цей показник зріс ще на 13,3%


^ 2. Інформація щодо викидів газів, які викликають парниковий ефект. Інформація щодо загальних екологічних показників на ключових виробничих об’єктах

Звіт про охорону атмосферного повітря додається.


3. Суттєві зміни у законодавстві

Не відбулися


4. Суттєві невідповідності законодавству

Відсутні.


5. Інформація щодо суттєвих соціальних питань, включаючи суттєві зміни щодо зон санітарного захисту, які призводять переселення людей

Не відбулися


6. Інформація щодо скорочення персоналу

Не відбулися. У 2011 році кількість працівників збільшилася на 151 особу у порівнянні з минулим роком (станом на 31.12.2011р.).
еще рефераты
Еще работы по разное