Реферат: Міністерство економічного розвитку І торгівлі україни наказ






МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ


Н А К А З


05.01.2012 № 9


Київ

Про внесення зміни до наказу Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 12.12.2007 № 357
Відповідно до Закону України "Про стандартизацію" та Указу Президента України від 31.05.2011 № 634 "Про Міністерство економічного розвитку і торгівлі України"

НАКАЗУЮ:

1. Унести зміну до наказу Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 12.12.2007 № 357 "Про затвердження національних стандартів, національного класифікатора України, затвердження змін до національних стандартів, скасування нормативних документів та внесення змін до наказів Держспоживстандарту", виклавши абзац перший пункту 4 у такій редакції:

"4. На виконання досягнутих домовленостей на засіданні експертно-аналітичної групи з опрацювання питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів та розвитку нафтопереробної промисловості від 19 грудня 2011 р. продовжити строк дії до 1 липня 2012 р.:".

2. Державному підприємству "Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості" забезпечити опублікування цього наказу в черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра – керівника апарату Павленка В. П.


Перший віце-прем’єр-міністр України –

Міністр





А. П. Клюєв

3411








еще рефераты
Еще работы по разное