Реферат: Ніжинська районна державна адміністрація чернігівської області





УКРАЇНА
НІЖИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я


від 05.12.__ 2011 р. № 543

м.Ніжин


Про стан соціального захисту

постраждалого населення внаслідок

Чорнобильської катастрофи

Аналіз стану соціального захисту населення, постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи, свідчить про покращання фінансування виплат компенсації на продукти харчування для 1 та 2 категорій (виплачено 475,5 тис. грн.), кошти надходять вчасно, заборгованість відсутня. На даний час в районі проживає 453 постраждалих, з них ліквідаторів аварії І,ІІ, ІІІ категорій – 290. Недостатньо виділяється коштів на виплату компенсацій сім"ям з дітьми (заборгованість з червня місяця) та на щорічну одноразову допомогу на оздоровлення інвалідам та учасникам ліквідації наслідків аварії (заборгованість 12,9 тис. грн.).

З метою покращання роботи з питань соціального захисту постраждалого населення:

1. Ніжинській центральній районній лікарні (Солодько Ю.П.), управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації (Шевчун О.М.), селищному, сільським головам із залученням голови та активу районної організації „Спілка Чорнобиль” (Жежера В.І.) постійно проводити роз’яснювальну роботу серед постраждалого населення з метою своєчасного проведення поточних медичних оглядів, надання медичної допомоги та отримання групи інвалідності хворими.

2. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації (Шевчун О.М.) забезпечити:

2.1. Правильне та своєчасне нарахування коштів, виплату допомог, компенсацій даній категорії громадян .

2.2 Проведення на належному рівні оздоровчої кампанії у 2012 році учасників ліквідації наслідків аварії та постраждалих дітей.

3. Селищному та сільським головам зосередити увагу на вирішенні соціальних проблем потерпілих та ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС .

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Сипливець Л.С.


Голова районної державної адміністрації В.Л.Другаков
еще рефераты
Еще работы по разное