Реферат: Лановецька районна державна адміністрація тернопільської області розпорядження голови районної державної адміністрації





ЛАНОВЕЦЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Розпорядження


голови районної державної адміністрації

від 14 січня 2011 року м. Ланівці № 09


Про заходи щодо залучення виробничих

потужностей підприємств установ

кримiнально-виконавчої служби

області в економіку району та сприяння

створенню нових робочих місць для

засуджених у 2011 році

Відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку трудової зайнятості засуджених”, пункту 2 статті 14 Закону України „Про зайнятість населення”, пункту 6 статті 24 Закону України „Про місцеві державні адміністрації” та на виконання розпоряджень голови облдержадміністрації від 16.12.2010 №1025 “Про заходи щодо залучення виробничих потужностей підприємств установ кримiнально-виконавчої служби області в економіку регіону та сприяння створенню нових робочих місць для засуджених у 2011 році ”, від 29.12.2010 №1098 “Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 16 грудня 2010 року №1025”:

1. Управлінням агропромислового розвитку, економіки та розвитку інфраструктури, праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, відділам освіти, охорони здоров’я, культури і туризму райдержадміністрації:

1.1. Провести відповідну роботу щодо формування районного замовлення для установ і організацій усіх форм власності, яке буде виконуватися підприємствами установ виконання покарань області.

1.2. При перегляді місцевих бюджетів внести пропозиції щодо фінансування регіонального замовлення, виходячи з кошторису в сумі не менше 15 тис. гривень на рік.

2. Затвердити заходи щодо залучення виробничих потужностей підприємств установ кримінально-виконавчої служби області в економіку району та сприяння створенню нових робочих місць для засуджених у 2011 році, що додаються.

3. Управлінню економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації забезпечити координацію роботи в районі, пов’язаної з замовленням на виготовлення продукції в установах виконання покарань Державного департаменту України з питань виконання покарань в області.

4. Виконавцям цього розпорядження інформувати голову районної державної адміністрації щоквартально до 15 числа місяця, що настає за звітним.

5. Розпорядження голови районної державної адмiнiстрацiї від 12 січня 2010 року №07 "Про організацію виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 28.12.2009 №965 “Про заходи щодо державної підтримки установ кримiнально-виконавчої служби області та залучення їх до виконання державних замовлень, цільових програм у 2010 році" зняти з контролю.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адмiнiстрацiї Козиру В.А.


^ Голова районої державної

адмiнiстрацiї В.М.МОРОЗЮК


В.А.Козира

А.В.Бенцарук

В.С. Зиско

В.Г. Гудзь

Т.М. Дацюк


ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

районної державної

адміністрації

14.01.2011 № 09


ЗАХОДИ

щодо залучення виробничих потужностей підприємств установ кримiнально-виконавчої служби області в економіку району та сприяння створенню нових робочих місць для засуджених у 2011 році


1. Залучати засуджених установ кримінально-виконавчої служби області до виконання оплачуваних робіт при підготовці туристичної інфраструктури району до проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу „Євро-2012”.

Виконкоми міської та сільських рад

Протягом року

2. При формуванні місцевих бюджетів внести пропозиції щодо фінансування регіонального замовлення для виправних колоній області у сумі не менше 15 тис. гривень на рік.

Фінансове управління райдержадміністрації,

виконкоми міської та сільських рад

Щокварталу

3. Сприяти підприємствам установ кримінально-виконавчої служби у наданні обсягів робіт для виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 08.06.2006 №360 „Про план дій щодо забезпечення збереження та відновлення діяльності об’єктів соціально-культурного призначення в сільській місцевості до 2011 року”.

Управління агропромислового

розвитку, економіки та розвитку

інфраструктури райдержадміністрації

відділи охорони здоров’я, освіти,

культури і туризму райдержадміністрації,

виконкоми міської та сільських рад

Протягом року

4. Залучати виробничі потужності установ кримінально-виконавчої служби до виготовлення для комунальних підприємств району господарського інвентаря (лавки для паркових зон, сміттєві урни тощо).

Виконком міської ради, КП по

благоустрою

Протягом року


Керівник апарату районної

державної адміністрації А.В.Бенцарук

Зиско В.С.


еще рефераты
Еще работы по разное