Реферат: Україна рівненська область радивилівська районна рада (шосте скликання) рішення від 02 вересня 2011 року №187 Про реорганізацію Бараннівського навчально-виховного комплексу






УКРАЇНА

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСТЬ РАДИВИЛІВСЬКА РАЙОННА РАДА

(шосте скликання)

РІШЕННЯ


від 02 вересня 2011 року № 187


Про реорганізацію Бараннівського

навчально-виховного комплексу

«загальноосвітня школа І ступеня - садок»

в Бараннівський дошкільний заклад

Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 11 Закону України «Про загальну середню освіту» та враховуючи рішення Крупецької сільської ради «Про реорганізацію Бараннівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І ступеня-садок» в Бараннівський дошкільний заклад» №101 від 30 серпня 2011 року за погодженням із постійними комісіями районної ради, районна рада

вирішила :


1. Підтримати рішення Крупецької сільської ради №101 від 30 серпня 2011 року «Про реорганізацію Бараннівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І ступеня-садок» в Бараннівський дошкільний заклад» щодо реорганізації Бараннівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І ступеня – садок» в Бараннівський дошкільний заклад з 02.09.2011 року.

2. Відділу освіти райдержадміністрації забезпечувати підвіз на навчальні заняття та при поверненні додому учнів реорганізованого Бараннівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І ступеня - садок» в Крупецьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та забезпечити працевлаштування вивільнених працівників відповідно до чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням зазначеного рішення покласти на постійну комісію з економічних питань та комунальної власності (Лемещук В.В.) та заступника голови райдержадміністрації Кота І.В.


Голова ради О.В. Бернацький

еще рефераты
Еще работы по разное