Реферат: 15-та спеціалізована виставка






15-та спеціалізована виставка «РЕКЛАМА. ПОЛІГРАФІЯ. МЕДІА»
27-30 березня 2012 р., м. Донецьк,Україна

Організатор: ВАТ «Спеціалізований виставочний центр» (ВАТ «СВЦ»)


Україна, 83048, Донецьк, вул. Челюскінців,189-в; Тел./факс: (062) 381-24-70, 381-20-64

E-mail: info@expodon.dn.ua, buhtiarova@expodon.dn.ua, http://www.expodon.dn.ua


ЗАЯВКА - ДОГОВІР НА УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ №_____ від __________
^ Повна назва Учасника виставки



Країна



^ Юридична адреса Учасника виставки
(згідно свідоцтву про держ. реєстрацію)




Поштова адреса Учасника виставки



Телефон/факс/e-mail



^ Напис на фризі (до 15 знаків)


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

^ Керівник (ФІО, посада)




Контактна особа (ФІО, посада)



Банківські реквізити Учасника виставки
Індивідуальний податковий номер






^ Номер свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ (копію направити разом із заявкою-договором)


ЗАМОВЛЕНО
Площа, м2

Заочна участь / акредитація

^ Конфігурація стенду Учасника виставки і розташування на ньому обладнання

(намалюйте:1 клітка-1кв. м)

Обладнана

Необладнана

Відкрита

№ стенду


















Додаткове обладнання і послуги








































Найменування

Кількість


























1





























2





























3





























4





























5





























6





























7





























8































^ ВИМОГИ ДО АНОТАЦІЇ В ОФІЦІЙНИЙ КАТАЛОГ ВИСТАВКИ:

Зміст: повна назва підприємства, поштова адреса підприємства; телефон: до двох номерів в один рядок; факс: до двох номерів в один рядок; електронна адреса (e-mail:); адреса веб-сайту (http://); стисла інформація про пропоновану продукцію і послуги (об'єм: не більше 640 знаків, включаючи пропуски), номери видів діяльності згідно рубрикатору виставки. Інформація надається у форматі Word. Логотип: розмір: 30мм х 50 мм або 12 мм х 111 мм . Логотип подається в окремому файлі, растровому (tif з дозволом 300 dpi) або векторному (eps, cdr). Бланк для заповнення надається додатково.

Термін прийому до 1 березня 2012 року. В разі невчасної подачі інформації або оплати, Учасник виставки позбавляється права її розміщення в офіційному каталозі виставки.


Термін прийому заявок-договорів на участь у виставці до 1 березня 2012 року.

Підписана Учасником виставки і направлена на адресу ВАТ «СВЦ» заявка-договір на участь у виставці має силу договору. Справжньою заявкою-договором Учасник виставки визнає загальну вартість заявлених послуг, умови участі у виставці, що є невід'ємною частиною заявки-договору, просить зареєструвати себе як Учасника виставки і гарантує оплату заявлених послуг. Загальна вартість послуг із справжньої заявці-договору формується на підставі розцінок і тарифів ВАТ «СВЦ» і вказується в рахунку на оплату, який є Додатком до справжньої заявці-договору. Учасник виставки зобов'язується перерахувати повну вартість заявлених послуг в терміни, вказані в рахунку на оплату. В разі укладення заявки-договору на участь у виставці після закінчення терміну прийому заявок-договорів (пізніше за 01.03.2012 р.), учасник виставки зобов'язується перерахувати повну вартість заявлених послуг протягом двох днів з моменту виставлення рахунку на оплату. В разі порушення термінів оплати, ВАТ «СВЦ» залишає за собою право зміни цін на виставкові послуги. Учасник виставки, що не сплатив за 10 днів до початку виставки повну вартість заявлених послуг, не допускається до монтажу свого стенду, а ВАТ «СВЦ» звільняється від виконання своїх зобов'язань.

У разі відмови Учасника від участі у виставці до 27.11.2011 р., після підписання заявки-договору, ВАТ «СВЦ» повертає Учаснику 50% від суми, перерахованої Учасником ВАТ «СВЦ». В разі відмови Учасника від участі у виставці з 27.11.2011 р., після підписання заявки-договору, грошові кошти, перераховані Учасником ВАТ «СВЦ», поверненню не підлягають.

ВАТ «СВЦ» є платником податку на прибуток на загальних підставах.

Особа, що підписує справжню заявку-договір і інші документи, пов'язані з участю у виставці, повинна мати доручення на підписання угод або уповноважена іншим способом відповідно до чинного законодавства України.

Заявка-договір підписана з двох сторін і передана засобами факсимільного зв'язку або ел. поштою визнається дійсною і має юридичну силу. Оригінал заявки-договору Учасник виставки зобов'язується надати ВАТ «СВЦ» протягом десяти днів з моменту закінчення виставки.

Від Організатора: ВАТ «СВЦ» Від Учасника виставки _________________________________­­­­­­


Посада:__директор виставки___С.В.Ярошенко______________ Посада:_______________________________________________________________

Що діє на підставі Доручення: №__________ від_____________ Що діє на підставі Статуту/Доручення №_____________ від ___________________


_____________________ ___________________________ ________________________ __________________________________

Підпис та печатка П.І.Б. Підпис та печатка П.І.Б.
еще рефераты
Еще работы по разное