Реферат: Бібліотеки міської централізованої бібліотечної системи чекають Вас за адресами: Центральна бібліотека для дорослих




Бібліотеки

міської централізованої бібліотечної системи

чекають Вас за адресами:


Центральна бібліотека для дорослих

вул. Декабристів, 25; тел. 5-36-15

Бібліотека-філія №3

вул. Драгоманова, 1; тел. 72-30-18

Бібліотека-філія №4

вул. Привокзальна, 13-а; тел. 3-02-16

Бібліотека-філія №5

просп. Відродження, 26-б; тел. 5-05-21

Бібліотека-філія №6

просп. Волі, 10; тел. 72-60-94

Бібліотека-філія №7

бульвар Дружби народів, 7; тел. 6-49-93

Бібліотека-філія №9

вул. Потебні, 52-а; тел. 6-19-97

Бібліотека-філія №10

Київський майдан, 13; тел. 3-23-86

Бібліотека-філія №11

вул. Домни Гордіюк,6, тел. 71-02-76

Центральна бібліотека для дітей

просп. Президента Грушевського,1; тел. 4-90-72

Бібліотека-філія №2 для дітей

вул. Воїнів-інтернаціоналістів, 5; тел. 73-04-92

Бібліотека-філія №3 для дітей

вул. Корольова, 10; тел. 6-92-75


Список підготувала: провідний бібліограф ЦДБ

Чичотка І.В.


Луцька міська централізована бібліотечна система

Центральна міська бібліотека для дітей


^ УКРАЇНСЬКІ САЙТИ З ПИТАНЬ ВІЛ/СНІДУ


Вебліографічний список





Луцьк-2007


www.moz.gov.ua/ - Сервер Міністерства охорони здоров'я України. На ньому представлена інформація державної політики у сферах охорони здоров'я та благополуччя населення. Висвітлюються останні новини у сфері охорони здоров'я, нормативно-правові акти. Окремо приділено увагу актуальним проблемам ВІЛ/СНУДу.


http://network.org.ua/test - Офіційний сайт Всеукраїнської мережі людей, що живуть з ВІЛ. Представлено найбільш повну інформацію для ВІЛ-позитивних та про них.

www.aidsalliance.kiev.ua - Міжнародний Альянс з ВІЛ-СНІДу в Україні, що реалізовує программу "Подолання епідемії ВІЛ/СНІД в Україні", здійснює фінансування громадських програм інформування населення з даної проблеми. Представлено електронні версії інформаційних продуктів Міжнародного Альянсу ВІЛ/СНІДу: опис проектів Альянсу в Україні, свіжі новини, що стосуються ВІЛ/СНІДу, публікації Альянсу на цю тему, інформацію про оголошені конкурси.

http://uhrn.civicua.org - Сайт Української асоціації проектів зниження шкоди, завданої ВІЛ/ СНІД в Україні.Пропагуються матеріали з питань профілактики, лікування та попередження ВІЛ/СНІДу в Україні, реалізовується стратегічний проект зниження шкоди від поширення ВІЛ/СНІД, ХПСШ та наркоманії.


http://www.aids.org.ua - Сайт медичного інформаційно-аналітичного центру "Вектор" і продюсерського центру "Плеяда" створений з метою масового інформування про проблему ВІЛ/СНІДу та її об'єктивного висвітлення. Зібрано актуальні новини, репортажі, інтерв'ю й наукові статтіпровідних зарубіжних та українських спеціалістів і вчених. Представлено документи чинної законодавчої та нормативної бази України.


www.spid.dp.ua/ - Сайт Дніпропетровської громадської організації "Центр сексуального здоров'я". Розміщено інформацію про поширення ХПСШ та ВІЛ/СНІДу на території України. Наведено основні принципи лікування цих хвороб та превентивні заходи для запобігання поширенню ВІЛ/СНІДу. Створено інтерактивну анкету на перевірку знань про ВІЛ-інфекцію, і кожен бажаючий має змогу перевірити свою поінформованість з


www.aids.donetsk.ua - Сайт Донецького обласного товариства сприяння ВІЛ-інфікованим, яке разом з міжнародними організаціями втілює в життя політику зупинення епідемії ВІЛ/СНІДу у донецькому регіоні.


www.msf.org.ua/ - Український портал міжнародної організації "Лікарі без кордонів". Окрім інформації про міжнародну діяльність організації, містяться відомості про поширення ВІЛ-інфекції у світі та дії організації задля її подолання.


www.blago.mk.ua/ - Сайт Фонду "Благодійність" (м. Миколаїв). Основне завдання Фонду -інформувати населення про ситуацію з епідемією ВІЛ/СНІДу в Україні. Наведено статистичну інформацію про поширення захворювання в м. Миколаєві та регіоні.


http://www.uisr.org.ua/ - Український інститут соціальних досліджень - незалежна організація що проводить фундаментальні, наукові соціологічні та соціальні дослідження актуальних проблем українського суспільства. Особливу увагу привернуто до молодіжного середовища.

http://www.un.kiev.ua/ua/mdg6/ - Портал ООН Україні містить інформацію про діяльність ООН в Україні та України в ООН. Серед різнопланової інформації, слід виділити розділ, присвячений питанням протидії поширенню ВІЛ/СНІДу як в Україні, так і у світі.
еще рефераты
Еще работы по разное