Реферат: Україна лановецька районна державна адміністрація тернопільської області




УКРАЇНА

ЛАНОВЕЦЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

від 13 жовтня 2011 року м. Ланівці № 502


Про влаштування дітей-сиріт

на виховання та спільне проживання

у дитячий будинок сімейного типу


Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», вимог Конвенції ООН «Про права дитини», постанов Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2002 року №564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», від 3 січня 2007 року №81 «Про затвердження Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», від 30 січня 2008 року №26 «Про провадження строку дії постанови Кабінету Міністрів України від 31 січня 2007 року № 81», розпорядження голови районної державної адміністрації від від 24 червня 2009 року №254 «Про створення дитячого будинку сімейного типу і передачу дітей дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на виховання та спільне проживання подружжю Нестерюк О.Й. та Немтерюк Л.Г.» на підставі заяви Нестерюк Олексія Йосиповича та Нестерюк Людмили Григорівни, з митою забезпечення прав дітей-сиріт на виховання в сім’ї:


1. Влаштувати з 17.10.2011 року Авдєєва Віктора Сергійовича, 20.11.1998 року народження та Авдєєва Сергія Сергійовича, 19.07.2001 року народження, дітей-сиріт, із Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою у дитячий будинок сімейного типу с.Молотків Лановецького району Тернопільської області на базі родини Нестерюк Олексія Йосиповича та Нестерюк Людмили Григорівни. Підставою набуття статусу дітей-сиріт, є свідоцтва про смерть батька, Авдєєва Сергія Івановича, І-ИД №091320, вид. 02.11.2009 року відділом РАЦСу Теребовлянського районного управління юстиції, матері, Авдєєвої Валентини Джураївни, І-ИД №028837 вид. 16.08.2006 року відділом РАЦСу Теребовлянського районного управління юстиції. Місце походження дітей м. Теребовля Тернопільської області. На обліку на усиновлення перебувають.

2. Передати батькам-вихователям, Нестерюк Олексію Йосиповичу та Нестерюк Людмилі Григорівні, з 17.10.2011 року на виховання та спільне проживання дітей-сиріт Авдєєва Віктора Сергійовича та Авдєєва Сергія Сергійовича, які розпорядженням голови Теребовлянської районної державної адміністрації від 21.06.2005 року № 328 влаштовані Коропецький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою.

3. Відповідальність за життя, здоров´я, фізтчнийі психічний розвиток дітей-сиріт, Авдєєва Віктора Сергійовича та Авдєєва Сергія Сергійовича, покласти на батьків-вихователів Нестерюк О.Й. та Немтерюк Л.Г.

4. Службі у справах дітей районної державної адміністрації:

4.1. Внести зміни до угоди про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу.

4.2. Підготувати та передати батькам-вихователям документи на дітей-Авдєєва Віктора Сергійовича та Авдєєва Сергія Сергійовича.

5. Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації забезпечити:

5.1. Призначення і виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт Авдєєва Віктора Сергійовича та Авдєєва Сергія Сергійовича, вихованців дитячого будинку сімейного типу, грошового забезпечення батькам-вихователям з 17.10 2011 року у межах видатків, передбачених у державному бюджеті.

5.2. Здійснення зазначених виплат на дітей та грошового забезпечення батькам-вихователям проводити щомісяця до 20 числа.

6. Центральній районній комунальній лікарні:

6.1. Забезпечити проходження двічі на рік медичного огляду та здійснення диспансерного нагляду за дітьми-вихованцями дитячого будинку сімейного типу.

6.2. Щорічно подавати у службу у справах дітей райдержадміністрації звіт про стан здоров´я дітей-сиріт, дотримання батьками-вихователями рекомендацій лікаря.

7. Відділу освіти райдержадміністрації забезпечити:

7.1. Право дитини на здобуття загальної середньої освіти, а у разі потреби – забезпечення індивідуального навчання.

7.2. Подання службі у справах дітей райдержадміністрації щорічного звіту про рівень розвитку та знань дітей, наявність шкільного одягу та приладдя, систематичне відвідування уроків та своєчасність і якість виконання домашніх завдань, залучення їх до занять в гуртках, секціях, позашкільних заходах відповідно до здібностей та вподобань дітей, участь батьків-вихователів у вихованні дітей, тощо.

8. Відділу у справах сім´ї та молоді районної державної адміністрації забезпечити безкоштовне оздоровлення дітей-сиріт Авдєєва В.С. та Авдєєва С.С.

9. Лановецькому РВ УМВС України в Тернопільській області доручити дільничному інспектору міліції подання службі у справах дітей райдержадміністрації щорічного звіту про прояви асоціальної поведінки з боку дітей-вихованців дитячого будинку сімейного типу Авдєєва В.С. та Авдєєва С.С.

10. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації згідно з розподілом обов´язків.


Голова районної державної

адміністрації В.М. МОРОЗЮК
еще рефераты
Еще работы по разное