Реферат: Ивою складовою програмної діяльності гурта та спрямоване на пошук більш ефективних інструментів для досягнення стратегічних цілей, зокрема в інформаційній сфері


Електронний бюлетень ГУРТ

№15 (544)



Актуальне

 • 

Гранти

 • 

Тренінги

 • 

Конкурси

 • 

Вакансії

Актуальне







Залучати лідерів сектору, донорів та конкурентів до розробки власних продуктів? Чому б і ні  




28 квітня у конференц-залі Міжнародного фонду «Відродження» відбувся круглий стіл-презентація результатів дослідження комунікаційної інфраструктури, яка обслуговує потреби громадського сектору. Дослідження є важливою складовою програмної діяльності ГУРТа та спрямоване на пошук більш ефективних інструментів для досягнення стратегічних цілей, зокрема в інформаційній сфері.

 

 

У найближчих планах ГУРТа - стати зручним комунікаційним майданчиком для лідерів різних сегментів громадського сектору з метою обговорення та напрацювання рішень актуальних проблем, які визначають та впливають на розвиток громадського сектору в цілому. Тому команда ГУРТа щиро вдячна Міжнародному фонду «Відродження», усім експертам, які знайшли час та взяли участь у дослідженні, учасникам круглого столу за цінні думки, рефлексії та відкриті питання, які стануть основою для програмних рішень ГУРТа і, сподіваємось, інших зацікавлених сторін.

 

Експертами у дослідженні стали представники провідних інфраструктурних організацій України донорських структур та інтернет-користувачі громадських порталів.

 

Круглий стіл-презентація за участю експертів транслювався онлайн. Усі зацікавлені сторони можуть скористатись колективними напрацюваннями круглого столу, ознайомитись з відео-фрагментами після систематизації адресою http://gurt.org.ua/gurt/projects/irf/.

 

Ознайомитись та завантажити дослідження можна за цим посиланням

^ Круглий стіл організований Ресурсним центром ГУРТ в рамках проекту"Розбудовуючи інфраструктуру громадянського суспільства: комунікаційний компонент". Проект виконується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Міжнародного фонду "Відродження". 




Контакти

Тарас Тимчук

ГУРТ

tymchuk@gurt.org.ua

http://www.gurt.org.ua/




Гранти







Конкурс проектів з адвокації, комунікації та соціальної мобілізації  




Благодійний фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» оголошує відкритий конкурс проектів з адвокації, комунікації та соціальної мобілізації в сфері боротьби з туберкульозом. 

Конкурс проводиться в рамках програми «Зменшення тягарю туберкульозу в Україні шляхом зниження епідемії туберкульозу серед уразливих груп» / «Зупинимо туберкульоз в Україні» за кошти Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією (далі Програма).

Програма реалізується впродовж п’яти років в усіх областях України, даний конкурс оголошено на першу фазу – 2011-2012 роки.

^ Загальні умови участі у конкурсі

До участі у конкурсі запрошуються організації з всеукраїнським та міжнародним статусом, які:

Реалізують проекти, спрямовані на боротьбу з епідемією туберкульозу в Україні.

Є офіційно зареєстрованими та діють на території України.

Мають відповідний досвід роботи у сфері адвокації, комунікації та соціальної мобілізації в сфері охорони здоров’я та боротьби з епідеміями туберкульозу та ВІЛ/СНІД в Україні зокрема, а також володіють інформацією щодо реалізації, методів і підходів до цих компонентів.

^ Предмет та мета конкурсу

Предметом конкурсу є проектна пропозиція, яка повністю відповідає вимогам цього оголошення.

Метою конкурсу є вибір Суб-реципієнтів Програми за компонентом «Адвокація, комунікація та соціальна мобілізація» за напрямками:

Адвокація: мобілізація політичної волі;

Комунікація: підвищення громадської свідомості;

Мобілізація громадянського суспільства та соціальна мобілізація. Конкурс проводиться для пошуку суб-реципієнтів, які зможуть ефективно реалізувати компонент АКСМ, що включають в себе заходи з адвокації, комунікації та соціальної мобілізації в сфері боротьби з епідемією туберкульозу. Будь-яка організація має право подаватися за одним або кількома напрямками.

^ Географія реалізації проектів:

Перший рік: Дніпропетровська, Донецька, Львівська, Миколаївська, Харківська області та місто Київ.

Другий рік: Херсонська, Луганська, Одеська, Кіровоградська, Запорізька, Київська області, АР Крим та місто Севастополь.

У виборі регіонів можливі зміни пов’язані з готовністю регіонів та епідеміологічною ситуацією в областях.

Сума грантів 

Сума грантів на програмну діяльність:

Адвокація – 577 328 доларів США;

Комунікація – 496 342 доларів США;

Соціальна мобілізація – 1 000 484 доларів США.

Максимальна сума адміністративної складової в компоненту АКСМ складає 770, 230 доларів США на 1 фазу реалізації програми (кожен окремий напрямок компоненту не може припадати більше ніж 1/3 цієї суми). Співвідношення адміністративних та програмних витрат в гранті може варіювати та залежатиме від розміру організації та пакету послуг, який буде реалізуватися в рамках гранту, складності компоненту, тощо.

^ Завдання відповідно за напрямками: 

Адвокація: мобілізація політичної волі

Організація громадських слухань та організація парламентських слухань у Верховній Раді;

Організація національних прес-конференцій;

Організація регіональних круглих столів;

Підтримка діяльності на місцях спрямовання на покращення доступу уразливих груп до високоякісних послуг з ДОТС;

Організація та підтримка відповідних регіональних та національних подій, в тому числі Дня боротьби з захворюванням на туберкульоз;

Підтримка тренінгів / заходів для журналістів.

Комунікація: підвищення громадської свідомості

Розробка стратегії комунікації компоненту АКСМ з іншими компонентами Програми та погодження цієї стратегії із ОР та групою Суб-реципієнтів;

Розробка концепції та логотипу для медіа кампанії;

Виготовлення друкованої та відео-продукції для соціальної реклами;

Організація конкурсу для журналістів;

Тренінги для журналістів;

Розробка матеріалів для уразливих груп;

Розробка допоміжних інформаційних матеріалів для лікарів/клієнтів.

Мобілізація громадянського суспільства та соціальна мобілізація 

Тренінги з соціальної мобілізації для лідерів спільнот / уразливих груп;

Тренінги з питань туберкульозу для медіаторів у ромських громадах;

Ведення випадку та консультантська допомога для осіб звільнених з місць позбавлення волі;

Підтримка виявлення / підтримка серед уразливих груп;

Підтримка видання грантів місцевим НУО для роботи з уразливими групами;

Підтримка роботи волонтерських організацій.

Визначення проектів-переможців конкурсу, винагорода

Відбір Суб-реципієнта відбувається згідно процедур організатора конкурсу. Технічний комітет з розгляду проектних пропозицій (далі ТКРП) проводить оцінку кожної проектної пропозиції та надає рекомендації Організатору щодо вибору проектних пропозицій, які відповідають встановленим критеріям та пропонують найефективніші шляхи досягнення цілей Програми.

Проектна пропозиція може бути підтримана за певних умов та рекомендацій, які формуються ТКРП та погоджуються Організатором конкурсу. Рекомендації надаються Організатору конкурсу, який приймає остаточне рішення щодо переможця конкурсу. Організатор залишає за собою право змінювати обсяг робіт діяльності за проектною пропозицією, а відповідно і суму, запитувану заявниками, на основі рекомендацій, винесених технічним комітетом з розгляду проектних пропозицій.

Відповідальність Організатора конкурсу не виходить за межі винагороди, визначеної умовами конкурсу.

^ Для участі у конкурсі необхідно подати 1 запечатаний конверт (2 примірника документів у друкованому варіанті та CD-диском із електронною версією всього пакету документів).

Проектну заявку з бюджетом та додатками, які складено за відповідними формами (Форми можна також отримати, надіславши запит електронною поштою на адресу lprokopovych@fdu.org.ua - контактна особа – Леся Прокопович).

Форма Проектної пропозиції, бюджет та інформація про організацію, які подаються на конкурс повинні бути пронумеровані, всі документи, які подаються, мусять бути закріплені печаткою організації та підписом директора, заповнені українською мовою, й подані на розгляд в одному запечатаному конверті. за адресою: вул. Ільінська, 8, 04070, м. Київ, Україна, Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України», відділ «Адвокації, комунікації та соціальної мобілізації».

Оголошення про конкурс розсилаються електронною поштою на адреси організацій, що є потенційними учасниками конкурсу, а також розміщується на веб-сайті Організатора конкурсу та в ЗМІ.

Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких матеріали (проектна пропозиція, бюджет чи будь-які інші документи, необхідні для участі у конкурсі) учасника конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; за роботу операторів зв’язку; у випадку виникнення форс-мажорних обставин.

Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена неправильно.

Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації. Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе обов’язок належно виконувати їх.

У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення умов конкурсу, та/або питань, не врегульованих умовами конкурсу, остаточне рішення приймається Організатором конкурсу. Рішення Організатора конкурсу є остаточним та оскарженню не підлягає.

Будь ласка, зверніть увагу!

Проектна пропозиція, має бути надана до Організатора конкурсу: 1.a.) електронна копія на CD або DVD диску в запечатаному конверті до 12-00 20 травня 2011 р. 1.б.) тверда копія (з підписами та печаткою) у 2 примірниках в запечатаному конверті до 12:00 20 травня 2011 р.;

Проектна пропозиція, яка надійде до Організатора конкурсу після вказаних в оголошенні термінів, не розглядатиметься;

Відкриття конвертів з заявками в електронному та друкованому форматі буде відбуватися 20 травня о 12.00 за адресою: вул. Ільінська 8, м. Київ, Україна, Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України», відділ «Адвокації, комунікації та соціальної мобілізації». Всі учасники конкурсу запрошуються на відкриття конвертів;

Подані на конкурс матеріали не рецензуються;

Причини відмови у підтримці проекту не повідомляються;

Підбиття підсумків конкурсу буде відбуватися за адресою: вул. Ільінська 8, м. Київ, Україна, Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України», відділ «Адвокації, комунікації та соціальної мобілізації» 2 червня 2011 р.;

Про результати конкурсу учасників повідомлять письмово не пізніше ^ 10 червня 2011 р.

Форму заявки, пакет документів та детальні технічні завдання за кожним з напрямків можна знайти у додатках.

За додатковими консультаціями звертайтесь в офіс Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України», вул. Ільінська 8, 04070, м. Київ, Україна.

^ Контактна особа: Прокопович Леся – спеціаліст з адвокації Т + 38 044 502 52 14 Ф +38 044 502 52 15 М +38 050 347 38 17 lprokopovych@fdu.org.ua




Контакти

Леся Прокопович

Благодійний фонд Ріната Ахметова “Розвиток України”

lprokopovych@fdu.org.ua

Т: + 38 044 502 52 11

Ф +38 044 502 52 15

http://www.fdu.org.ua/

Файли

 konkurs_gf.zip    133.5 КБ

 ogoloshennya_r9_acsm_sr.doc    71.0 КБ







 • • • 







Грантовий конкурс для ОГС, що сприяють громадянській участі у місцевому врядуванні  




Проект ПРООН «Розвиток громадянського суспільства» оголошує грантовий конкурс для організацій громадянського суспільства (ОГС) у семи областях України за темою «Участь громадян у процесі прийняття рішень на місцевому рівні».

До участі в конкурсі запрошуються громадські та благодійні організації, які зареєстровані та діють в таких областях: Донецька, Кіровоградська, Львівська, Луганська, Херсонська, Хмельницька та Чернігівська.

^ Основними завданнями даного конкурсу грантів є:

Більш активна та ефективна участь громадян в прийнятті рішень на місцевому рівні; Підвищення відкритості та відповідальності місцевої влади;

Посилення інституційної спроможності організацій громадянського суспільства у відповідних областях.

Партнерська організація надаватиме допомогу Проекту ПРООН у проведенні регіональних інформаційних сесій, оцінюванні та відборі проектних пропозицій, у моніторингу виконання грантових проектів, аналізі звітів та організації тренінгів для грантоотримувачів.

Фінансування для відібраних ОГС буде надаватися безпосередньо ПРООН на підставі договорів між ПРООН і переможцями конкурсу. Розклад інформаційних сесій в цільових областях буде оголошено пізніше.

^ Максимальна сума гранту не перевищуватиме 100,000 гривень, а тривалість грантових проектів - від 6 до 8 місяців. Попередньо очікується, що буде надано по 2 гранти на область.

Останній термін подання проектних пропозицій – 31 травня 2010р.

Запрошення до участі в конкурсі грантів можна завантажити з прикріпленого файлу.




Контакти

Василь Романюк

Проект ПРООН “Розвиток громадянського суспільства”

http://csdp.org.ua/

Файли

 csdp_cfp_participation_april_2011_ukr.doc    244.0 КБ







 • • • 







Грантовий конкурс для ОГС, що працюють з вразливими верствами населення  




Проект ПРООН «Розвиток громадянського суспільства» оголошує грантовий конкурс для організацій громадянського суспільства (ОГС) у семи областях України за темою «Представлення інтересів і захист прав вразливих верств населення»

До участі в конкурсі запрошуються громадські та благодійні організації, які зареєстровані та діють в таких областях: Донецька, Кіровоградська, Львівська, Луганська, Херсонська, Хмельницька та Чернігівська.

^ Основними завданнями даного конкурсу грантів є:

Забезпечення прав вразливих верств населення, включаючи осіб з особливими потребами, вразливих категорій жінок, дітей і молоді;

Підвищення відповідальності місцевої влади у наданні допомоги вразливим групам осіб;

Посилення інституційної спроможності організацій, які надають підтримку вразливим верствам населення у відповідних областях.

Партнерська організація надаватиме допомогу Проекту ПРООН у проведенні регіональних інформаційних сесій, оцінюванні та відборі проектних пропозицій, у моніторингу виконання грантових проектів, аналізі звітів та організації тренінгів для грантоотримувачів. Фінансування для відібраних ОГС буде надаватися безпосередньо ПРООН на підставі договорів між ПРООН і переможцями конкурсу. Розклад інформаційних сесій в цільових областях буде оголошено пізніше.

^ Максимальна сума гранту не перевищуватиме 100,000 гривень, а тривалість грантових проектів - від 6 до 8 місяців. Попередньо очікується, що буде надано по 2 гранти на область.

^ Останній термін подання проектних пропозицій – 31 травня 2010р.

Запрошення до участі в конкурсі грантів можна завантажити з прикріпленого файлу.




Контакти

Василь Романюк

Проект ПРООН “Розвиток громадянського суспільства”

http://csdp.org.ua/

Файли

 csdp_cfp_vulnerable_april_2011_ukr.doc    251.5 КБ







Тренінги







Тренінги для правозахисників з використання нових медіа  




Оголошується конкурс на участь у Семінарі «Використання нових медіа та Соціальної мережі активістів правозахисного руху для організації дій на захист прав людини», організованому Правозахисним центром «Поступ» за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Семінар є навчальним заходом Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини».

Учасники зможуть отримати спеціальну підготовку в галузі використання нових медіа для підтримки і захисту прав людини, а також набудуть вміння і навички роботи в Соціальній мережі hr-activists.net для консолідації та активізації правозахисної спільноти та здійснення інформаційної підтримки правозахисних ініціатив у регіонах.

^ До участі в конкурсі запрошуються громадські активісти південно-західного регіону України (Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької, Хмельницької, Вінницької, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької областей та Автономної Республіки Крим) віком від 18 до 35 років.

Учасники повинні мати досвід активних дій для вирішення соціальних проблем і бути зацікавленими в ефективному використанні нових медіа для вирішення актуальних суспільних проблем свого регіону.

Критерії відбору учасників:

базова підготовка у сфері прав людини;

розуміння проблематики прав людини у своєму регіоні;

активна громадська позиція, досвід висвітлення проблем дотримання прав людини;

мотивація отримання знань в області нових медіа для вирішення конкретних проблем в галузі прав людини.

Семінар пройде з ^ 27 по 29 червня 2011 року. Місце проведення буде повідомлене додатково. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників Семінару, витрати на проїзд до місця проведення і назад (за наявності проїзних документів у межах вартості проїзду рейсовим автобусом або купейним вагоном поїзда, за умови відвідування всіх заходів Семінару).

^ Для участі у конкурсі необхідно: зареєструвати свою кандидатуру на участь у Семінарі «Використання нових медіа та соціальної мережі активістів правозахисного руху для організації дій на захист прав людини», заповнивши онлайн-анкету на сайті програми «Розуміємо права людини».

Ваша кандидатура вважається зареєстрованою, якщо Ви отримали підтвердження про реєстрацію на вашу електронну адресу.

До анкети необхідно додати 3 матеріали (з посиланнями на джерело) про заходи у сфері захисту громадських інтересів і прав людини, у яких Ви брали участь безпосередньо (матеріали надіслати на адресу rozumiemopravaludyny@gmail.com), та успішно пройти курс дистанційного навчання.

Наявність ноутбука під час проведення семінару є обов’язковою умовою участі.

^ Кінцевий термін подачі заявки - 10 червня 2011, 18:00.
Учасники конкурсу будуть повідомлені про результати відбору до 15 червня 2011.




Контакти

Ярослав Мінкін

Правозахисний центр ”Поступ”

rozumiemopravaludyny@gmail.com

+38095 3495325




 • • • 







Тренінг "Написання проектів"  




^ Київська міська організація ВМГО «Молодіжний Європейський Рух» оголошує набір учасників на тренінг «Написання проектів».

Для участі у відборі необхідно заповнити анкету ( в додатку) та відіслати на адресу euroruh@ukr.net до 12 травня (включно) 2011 року.

Всі поля анкети мають бути заповнені. Анкета (файл) має бути підписана прізвищем та імям учасника латинськими літерами (на приклад, Ivan_Ivanov).

Інші анкети не розглядатимуться.

^ Дата тренінгу: 14 травня 2011 р.

Тривалість тренінгу: 10:00 – 14:00 Адреса: м. Київ, вул. Чигоріна, 57 А (м. Печерськ) Загальна кількість учасників: до 20 чол.

План тренінгу:

Знайомство

Написання проекту. Його основні складові

Пошуки фінансування

Перерва

Розробка учасниками власних проектів

Презентація проектів та коментарі до них

Завершення тренінгу

Додаткову інформацію про тренінг та умови участі Ви можете отримати за адресою: euroruh@ukr.net

Увага! Всі учасники мають бути присутніми протягом всього тренінгу

За додатковими питаннями стосовно тренінгу та реєстрації звертатись за телефоном: 097-394-32-15




Контакти

Молодіжний Європейський Рух

euroruh@ukr.net

Файли

 anons[1].doc    38.0 КБ

 anketa[1].doc    49.0 КБ







Конкурси







Стипендії імені Фулбрайта для навчання у США  




 

Програма імені Фулбрайта надає випускникам ВНЗ України стипендії для навчання на магістерському рівні та в аспірантурі університетів США.

^ Стипендії для навчання на маґістерському рівні в університетах США

Fulbright Graduate Student Program: Навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня маґістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів, випускники ВНЗ та аспіранти. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії.

^ Стипендії для навчання в аспірантурі в університетах США

International Fulbright Science and Technology Ph.D. Program: Навчання у провідних американських університетах на рівні аспірантури протягом трьох років з правом захисту наукового ступеня Ph.D. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії.

Документи приймають до 16 травня 2011 року

Контакти: student@fulbright.com.ua, www.fulbright.org.ua

 




Контакти

Інна Бариш

Прогама імені Фулбрайта в Україні

student@fulbright.com.ua

044 279 2324

http://www.fulbright.org.ua/




 • • • 







Поширимо досягнення самоорганізації населення вашої громади!  




ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” шукає цікавий досвід щодо вирішення проблем та представлення інтересів громадян завдяки самоорганізації населення.

Найкращі з історій увійдуть до збірника «Розвиток самоорганізації населення в Україні. Найкращі практики та історії успіху», а також будуть представлені на навчальних заходах.

Збірник видається в рамках проекту «Кращі практики самоорганізації населення для розвитку місцевих громад», що реалізується за підтримки Міжнародного фонду „Відродження”.

Всіх охочих просимо надавати історії успіху (об’єм до 15 000 знаків) на таку тематику:

Результати вирішення гострих та / або масштабних проблем жителів або територій завдяки активності органів самоорганізації населення (ОСНів) або ініціативних груп;

Їхня участь у прийнятті рішень органами місцевої влади та в управлінні місцевим розвитком;

Приклади мобілізації ОСНами або ініціативними групами великої кількості жителів, об’єднання зусиль громади для вирішення певних проблем;

Інноваційні та ефективні практики в сфері самоорганізації населення (наприклад, громадський контроль, плідна співпраця з іншими установами тощо).

Просимо надсилати інформацію до 20 травня 2011 р. на e-mail: samoorg@ukr.net, тел/факс: (048) 738-68-30.

Додатки у вигляді фотографій, копій публікацій у ЗМІ, документів, що проілюструють ці здобутки, заохочуються.

Автори тих історій, що будуть відібрані та увійдуть склад збірника, отримають 2 примірники видання поштою.




Контакти

Ганна Трепалюк

Всеукраїнська Асоціація сприяння самоорганізації населення

samoorg@ukr.net

(048) 738-68-30

http://samoorg.com.ua/




Вакансії







Вакансія ІТ спеціаліста  




^ TITLE: System Administrator, Bibliomist (Global Libraries – Ukraine)

DIVISION: Civil Society Division

REPORTSTO: Chief Information Officer, Kyiv, Ukraine

POSITIONLOCATION: Kyiv, Ukraine

STARTDATE: May 2011

IREX seeks a qualified professional to fill the position of System Administrator for the Bibliomist (Global Libraries – Ukraine) Program funded by the Bill and Melinda Gates Foundation.

IREX (the International Research & Exchanges Board) is an international nonprofit organization specializing in education, independent media, Internet development, and civil society programs.

Founded in 1968, IREX has an annual portfolio of $50 million and a staff of over 500 professionals worldwide. IREX and its partner IREX Europe deliver cross-cutting programs and consulting expertise in more than 50 countries.

The Bibliomist program will provide Internet facilities to public libraries across Ukraine and provide accompanying training and assistance with advocacy for enhanced library support and services.

POSITIONDESCRIPTION: IREX seeks applicants for the position of System Administrator. His/her services will be solicited on a full-time basis to provide technical support and reporting for the Bibliomist project and its various stakeholders. This position is available beginning in May 2011.

RESPONSIBILITIESANDDUTIES:

Develop a technical manual for use by librarians to address the majority of technical issues they will face in providing Internet access as a library service, thereby reducing their need for technical support;

Identify training needs of technical staff of key project partners such as the Ukrainian Library Association and the oblast and raion libraries to inform curriculum development and training activities; Install computers and local area network in Kyiv management office, establish connectivity, and set up a wireless network;

Maintain the IREX office servers, including mail, http and ftp;

Maintain office network and ensure protection against viruses and other abuse

Monitor office connection speed and work with ISP to address issues that arise;

Assist the CIO in evaluating the performance of the outside tech support firm engaged to assist libraries;

Assist the CIO in developing technical requirements to inform the procurement process and the Ukrainian Library Association’s national standards for equipment for libraries;

Stay current in technical literature and inform CIO of new IT solutions that become available for use in libraries;

Convene regular online forums with technical staff of oblast libraries to exchange information and best practices on technical issues and solutions.

QUALIFICATIONS: 

Higher education in IT related disciplines;

Minimum 2 years experience in a technical support position;

Experience in installing and maintaining local area networks, including wireless solutions;

Knowledge of collaborative online tools such as wikis, forums, blogs, and social networking websites and of best practices in using online tools for development;

Experience in Web design, databases, website administration and/or management of Web design projects;

Knowledge of information security concepts;

Certificates from well known institutions will be considered as additional advantage;

Demonstrated verbal and written communication skills; Must be skilled at handling multiple tasks and able to adhere to tight deadlines;

Proficiency in Microsoft Office applications;

Fluency (written and oral) in Ukrainian and/or Russian required, in English preferred.

TOAPPLY Please email your cover letter, resume, and salary history with System Administrator in the subject line to resumes.gl@irex.ua. No phone calls please. Only complete applications will be considered.




Контакти

Джон Ву

John Wu

IREX/ ”Бібліоміст”

jwu@irex.ua

044-586-2780

http://www.bibliomist.org/

Файли

 system_administrator_job_announcement_2011.doc    35.0 КБ







 • • • 







Вакансія провідного спеціаліста відділу інформації та громадських зв’язків  




Національний комітет Товариства Червоного Хреста України оголошує конкурс на заміщення вакантної посади “Провідний спеціаліст відділу інформації та громадських зв’язків”.

Вимоги до кандидатів:

Вища гуманітарна освіта;

Наявність попереднього досвіду роботи зі ЗМІ не менше 2 років;

Сильні лідерські якості;

Наявність досвіду роботи у громадській організації (бажано);

Вільне володіння українською / російською та англійською (бажана вимога) мовами

6.Високий рівень володіння інформаційними і комунікаційними технологіями.

Резюме надсилайте за адресою: info@redcross.org.ua до 15 травня 2011 р.




Контакти

Кушнір Євген

Товариство Червоного Хреста України

kushnir@bigmir.net

234-17-90

http://redcross.org.ua/




 




Підписатись

 • 

Відписатись

 • 

^ Змінити налаштування

 • 

Лист редактору

 • 

ГУРТ

© Ресурсний центр ГУРТ, 1999-2011. Усі права застережено.

Відповідальність за достовірність та точність інформації, розміщеної в інформаційному електронному бюлетені ГУРТ, несе організація чи особа, яка розмістила інформацію на порталі www.gurt.org.ua.
Засади редакційної політики: http://gurt.org.ua/about/editor_policy/

При передруці інформації з електронного бюлетеня ГУРТ обов’язкове посилання такого змісту:
Джерело інформації: Ресурсний центр ГУРТ
еще рефераты
Еще работы по разное