Реферат: Укра ї н а старокостянтинівська районна державна адміністрація хмельницької облас ті розпорядженн я






У К Р А Ї Н А


СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАС ТІ




Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я



28.10.2011

м.Старокостянтинів

№ 373/2011-р



Про роботу промислових підприємств району



На підставі статей 6, 17, 33 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", з метою забезпечення стабільного розвитку промисловості району та заслухавши інформацію з цього питання (додається):

Відзначити позитивну роботу підприємства ВАТ "Старокостянти-нівський спеціалізований кар’єр" щодо забезпечення приросту промислового виробництва за січень-вересень 2011 року.

Рекомендувати керівникам промислових підприємств району:

Детально проаналізувати результати роботи за 9 місяців 2011 року та вжити дієвих заходів на виконання завдань IV кварталу 2011 року. Зосередити особливу увагу на підготовку виробничої бази для збільшення обсягів виробництва якісної продукції та її реалізації.

Тримати на постійному контролі питання своєчасної виплати заробітної плати, не допускати нарахування її нижче рівня середньообласних та галузевих показників.

Проводити аналіз результатів фінансово-господарської діяльності підприємств з метою повної сплати податків і обов’язкових платежів та недопущення збиткової діяльності.

Завершити підготовку до роботи в осінньо-зимовий період.

Постійно вживати заходи по підвищенню ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів з метою скорочення обсягів споживання електроенергії, природного газу, інших видів палива, дотримуватися норм і лімітів їх споживання.

Забезпечити впровадження нових технологічних процесів, інноваційних видів продукції, придбання нових технологій.

Управлінню економіки, відділу розвитку інфраструктури райдержадміністрації, рекомендувати керівникам промислових підприємств сприяти освоєнню нових видів конкурентноздатної продукції на основі впровадження нових технологій, збільшення кількості інноваційно-активних підприємств району.

Відділу розвитку інфраструктури райдержадміністрації тримати на постійному контролі питання стабільної роботи промислових підприємств, нарощування ними обсягів виробництва і реалізації виробленої продукції та їх інноваційної діяльності.

Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації М.Вовколупа.



Голова адміністрації І.Люшенко

еще рефераты
Еще работы по разное