Реферат: Горностаївська районна рада херсонської області рішення ХІ сесії шостого скликання



Україна ГОРНОСТАЇВСЬКА РАЙОННА РАДА
ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

ХІ сесії шостого скликання


15.03.2012 р. № 158


Про звіт директора КП «Ремонтник»

щодо фінансово-господарської діяльності

підприємства спільної власності

територіальних громад району


У відповідності до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» заслухавши звіт директора комунального підприємства «Ремонтник» щодо фінансово-господарської діяльності районна рада відмічає, що статутний фонд підприємства складає 250 тис. гривень. Головною метою діяльності підприємства є сервісне обслуговування та поточний ремонт сільськогосподарської техніки, оновлення та реставрація деталей сільгоспмашин, виробництва сільгосппродукції, її переробка та реалізація. Але обсяги основної діяльності не дозволяють підприємству працювати прибутково. У 2007 році підприємством отримано ліцензію на будівельну діяльність. За останні 4 роки проведено капітальних і поточних ремонтів на 41 об’єктах соціальної сфери. У 2010 році валовий дохід від будівельної діяльності склав 1173,4 тис. грн., тоді як від ремонту сільськогосподарської техніки 78,8 тис. грн. За минулий рік валовий дохід зменшився більше ніж в два рази, в той же час від ремонту сільгосптехніки отримано 169,5 тис. грн., або на 46,5% більше 2010 року.

У 2011 році сплачено обов’язкових платежів у сумі 178,7 тис. грн.. Середньооблікова чисельність за минулий рік склала 22 чол., фонд оплати праці 268,4 тис. грн. і в порівняні з 2010 роком чисельність збільшилася на 2 чол., а фонд оплати праці на 24,6%.

Слід відмітити той факт, що майже вся техніка та обладнання морально та технічно застаріло.

Виходячи із вищезазначеного, районна рада

ВИРІШИЛА:


Звіт директора комунального підприємства «Ремонтник» Безруднього Олександра Валерійовича взяти до відома.

Вказати директору на зниження об’єму валового доходу підприємства.

Голові районної ради укласти контракт із директором КП «Ремонтник» Безруднім О.В. терміном на 3 роки, за умови надання перспективного плану роботи підприємства до 1 квітня поточного року.

Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, охорони навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів, соціального розвитку села та житлово-комунального господарства, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та інформації, будівництва, розвитку підприємництва, а також з питань обліку, управління та приватизації комунального майна.



Голова районної ради В.М.Шарко
еще рефераты
Еще работы по разное