Реферат: Правила правила користування Карткою, які є Додатком 1 до Договору та являються невід’ємною частиною Договору. Тарифи



АТ «БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА» Договір з власником карткового рахунку

ДОГОВІР № ___


м.Харків

« » ________ 20__ р.


ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА» (далі - Банк), в особі ____________________________________________________, що дiє на пiдставi __________________________________ , з одного боку, та ____________________________________________, (далі - Власник рахунку), з іншого боку (далі разом іменуються Сторони та кожна окремо - Сторона), уклали даний Договір (надалі - Договір) про наступне:

^ 1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

В цьому договорі наведені нижче терміни та поняття вживаються в такому значенні:

Держатель - фізична особа або довірена особа - яка на законних підставах використовує платіжну картку для ініціювання переказу коштів з відповідного рахунку в банку або здійснює інші операції із застосуванням зазначеної картки.

^ Картковий рахунок в національній валюті (далі за текстом - КР) - поточний рахунок в національній валюті, відкритий власнику рахунку Банком.

Платіжна картка (далі за текстом - Картка) - спеціальний платіжний засіб у вигляді емітованої Банком пластикової картки, що використовується для здійснення платіжних операцій.

^ Строк дії картки - цифрове значення (місяць, рік), яке вказується на лицьовій стороні Картки нижче за ембосованим номером, яке означає дату ії закінчення.

^ Дебетова платіжна схема (далі за текстом - Дебетова схема) - платіжна схема, яка передбачає здійснення користувачем платіжних операцій з використанням Картки в межах залишку коштів, які обліковуються на його КР.

^ Правила - правила користування Карткою, які є Додатком 1 до Договору та являються невід’ємною частиною Договору.

Тарифи - чинні Тарифи Банку, за якими обслуговуються Держателі, які є Додатком 2 до Договору та являються невід’ємною частиною Договору.

^ Заява - анкета - заява-анкета на відкриття поточного рахунку, яка є Додатком 3 до Договору та являється невід’ємною частиною Договору.

Витратний ліміт - встановлений по Картках ліміт на зняття готівки та розрахунки в торговельних закладах за певний проміжок часу, який встановлюється на вимогу платіжних систем для зменшення ризиків несанкціонованого використання Карток.

^ Несанкціоноване кредитування рахунку (далі за текстом - Несанкціонований овердрафт) - заборгованість власника рахунку перед Банком, сума якої не була обумовлена договором, не є прогнозованою в розмірі та за часом виникнення та визначається як фактичний дебетовий залишок за КР.

^ Незнижувальний залишок - мінімальна сума, визначена Банком відповідно до Тарифів, яка повинна знаходитись на КР і не підлягає використанню Держателями під час здійснення операцій з використанням Картки.

^ Платіжна система - сукупність нормативних, договірних, фінансових та інформаційно-технічних засобів та рішень учасників (банків, установ, компаній), які регламентують свої взаємовідносини щодо порядку використання пластикових карток.

Авторизація - процедура отримання дозволу на проведення операції із застосуванням Картки.

^ Генеральний зарплатний проект (далі за текстом - зарплатний проект) - договір, укладений між Банком та Підприємством, в якому працює власник рахунку, з метою надання Підприємству Банком послуг щодо обслуговування виплати заробітної плати та інших виплат передбачених чинним законодавством України співробітникам Підприємства.

Інші терміни, які вживаються в Договорі, застосовуються в значеннях, визначених Законом України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні», іншими законами України та нормативно-правовими актами Національного банку України.

^ 2. Предмет ДОГОВОРУ

2.1. Банк видає Держателю Картки, відкриває та здійснює обслуговування КР № __________________ в _______ на основі отриманої заяви-анкети про відкриття поточного рахунку, та інших документів відповідно до вимог чинного законодавства України, а Держатель Картки здійснює законні операції за допомогою Картки та виконує інші умови Договору.

^ 3. Загальні положення

3.1. Використання і обслуговування КР та Картки регулюється заявою-анкетою, Правилами, Договором, Тарифами на послуги Банку, затвердженими Банком у встановленому порядку, нормативними документами платіжної системи MasterCard чинним законодавством України.

3Банк випускає Картки до КР на ім’я Власника рахунку та на ім’я довірених осіб Власника рахунку (додаткові Картки), у разі подання Власником рахунку письмової Заяви. Всі суми платіжних операцій по Картках довірених осіб Власника рахунку дебетуються з його КР. Додаткову Картку в банку Держатель може отримати особисто. В разі отримання додаткової Картки Власником рахунку, така Картка вважається отриманою Держателем.

3.3. Не дозволяється користування КР у межах здійснення підприємницької діяльності.

^ 4. ОСНОВНІ УМОВИ ВЕДЕННЯ КР

4.1. Банк відкриває КР на ім’я Власника рахунку та дебетує КР на суми всіх операцій з Картками, суми інших платежів, які передбачені Договором та чинним законодавством України.

4.2. КР обслуговується за дебетовою схемою. Власник рахунку за бажанням обслуговування його КР за іншими видами платіжних схем - укладає додаткову угоду.

Разом з цим, незалежно від платіжної схеми та типу (виду) Картки, на КР може виникати несанкціонований овердрафт. Зокрема і в таких випадках, він може виникати:

- у випадку надходження до клірингу інформації про операцію, за якою еквайр та/або платіжна система попередньо в установлений платіжною системою термін не надіслав емітенту платіжне повідомлення;

- у випадку надходження до клірингу інформації про операцію, за якою еквайр та/або платіжна система попередньо надіслав емітенту платіжне повідомлення, але відповідна сума не була блокована на КР для забезпечення його зобов’язань за здійсненою операцією або така сума була розблокована до надходження з платіжної системи інформації за результатами клірингу;

- у випадку зміни курсів валют і надходження до клірингу інформації про операцію в іноземній валюті в сумі більшій, ніж та, яку еквайр та/або платіжна система попередньо надіслав емітенту в платіжному повідомленні і яку було блоковано на КР для забезпечення його зобов’язання за здійсненою операцією;

- та в інших випадках, які не передбачені п.п. 4.2. Договору та ознаками, що передбачені у п. 1 Договору.

4.3. Власник рахунку доручає Банку:

- дебетувати КР на суми всіх операцій, нарахованих відсотків, інших послуг банку за бажанням Держателя згідно тарифів, комісій, штрафів, інших платежів, які стали наслідком або виникли в зв‘язку з використанням основної та додаткової Картки;

- дебетувати КР на суми збитків Банку, понесених в результаті використання Картки в порушення умов даного Договору;

- у разі виникнення заборгованості (у тому числі, але не виключно несанкціонованого овердрафту) по КР, списувати з його інших поточних рахунків, відкритих у Банку суму такої заборгованості у порядку, встановленому чинним законодавством України та Договором (при списанні заборгованості з поточних рахунків в іноземній валюті списання здійснюється за курсом НБУ на день здійснення такої операції);

- у випадку настання строків платежу за іншими договорами Власника рахунку, здійснювати списання коштів з КР у порядку, встановленому чинним законодавством України;

- самостійно списувати з КР зайво перераховані та/або помилково зараховані грошові кошти. Підставою для списання грошових коштів у цьому випадку є письмове повідомлення відправника таких грошових коштів, підписане уповноваженою на це особою.

4.4. З підписанням даного Договору Власник рахунку дає дозвіл Банку в разі необхідності передавати всю інформацію по КР до єдиної міжбанківської інформаційної системи “”.

4.5. Держателі можуть здійснювати операції з Картками як за допомогою банкоматів так і безпосередньо в установах Банку, інших банках та торгівельних закладах. Зняття готівкових коштів з КР здійснюється згідно Тарифів, діючих на момент такого зняття.

4.6. Банк поповнює КР відповідно до здійснених операцій Держателями або іншими особами у відповідності до вимог чинного законодавства.

4.7. Кожна операція на КР по видачі чи внесенню готівкових коштів супроводжується друкуванням ордера або чека (квитанції).

4.8. На залишок коштів на КР та, у разі виникнення несанкціонованого овердрафту на суму такого овердрафту Банк нараховує відсотки згідно Тарифів Банку, діючих на момент операції.

4.8.1. Безкоштовні виписки по КР формуються та надаються Банком Власнику рахунку за кожний черговий звітний період, у паперовому вигляді в приміщенні Банку згідно заяви клієнта або іншим передбаченим Договором способом. У виписці зазначається інформація про рух коштів по КР, залишок коштів на ньому, а також можуть зазначатись відомості, що стосуються зміни Тарифів Банку. Неотримання виписки не звільняє Власника рахунку від виконання зобов’язань за даним Договором.

4.9. Власник рахунку, у випадку незгоди з інформацією, зазначеною у виписці по КР, зобов‘язується надати Банку письмову заяву із зазначенням конкретних причин та фактів з приводу такої незгоди протягом 30 днів з дати формування виписки. Неотримання Банком претензій в письмовій формі по наданих Власнику рахунку виписках впродовж 30 календарних днів з дати їх формування Банком, вважається підтвердженням Власником рахунку правильності вказаної в них інформації.

4.10. Розгляд заяви Власника рахунку проводиться Банком згідно Тарифів. Власник рахунку уповноважує Банк стягнути з його КР всі суми витрат, пов’язані з розглядом заяви, та інші платежі та комісії згідно Тарифів.

Підставою для припинення Договору та закриття КР є наявність трьох наступних обставин:

- закінчення строку дії картки;

- відсутність грошових коштів на Карткових рахунках;

- повне виконання зобов’язань Сторін за Договором.

Днем припинення договору вважається наступний день за днем, настання перелічених обставин

Підставою для припинення Договору та закриття КР (якщо такий відкрито в рамках зарплатного проекту) є наявність двох наступних обставин:

- надходження до Банку повідомлення від Підприємства про звільнення з роботи Держателя КР або відсутність руху грошових коштів по КР протягом 6 (шести) місяців;

- відсутність грошових коштів на КР Держателя платіжної картки;

Днем припинення договору вважається наступний день за днем, коли залишок на КР складає 0грн.00коп.

4У разі здійснення Держателями карток операцій у валюті, що відрізняється від валюти КР, Банк після здійснення авторизації картки, блокує суму коштів, необхідну для проведення операції по курсу Платіжної Системи. Списання коштів з КР здійснюється за курсом системи емісії платіжних карток, встановленим Банком на день списання. Днем списання є день обробки електронних файлів фінансових трансакцій, які передаються ЗАТ «Український процесінговий центр» від Платіжних Систем. Автоматичне розблокування сум операцій на КР здійснюється у разі ненадходження по ним у 30-ти денний строк електронних файлів фінансових трансакцій.

^ 5. Поповнення кр

5.1. Зарахування (поповнення) коштів на КР може виконуватись шляхом внесення готівкових коштів через касу Банка або шляхом переказу коштів з інших поточних або вкладних (депозитних) рахунків, а також з рахунків інших осіб за їх дорученням, і здійснюється з урахуванням обмежень, встановлених чинним законодавством України або Тарифами банку.

5.2. Готівкові кошти на КР зараховуються за умови зазначення у призначенні платежу номеру Договору, КР та прізвища, ім’я, по-батькові Держателя.

5.3. При поповненні КР безготівковими коштами у валюті рахунку, Банк зараховує суми поповнення на КР ( за умови зазначення реквізитів у формі, встановленій Банком, а також зазначення у призначенні платежу рахунку, прізвища, ім’я, по - батькові Держателя) впродовж 2 (двох) банківських днів з моменту отримання їх Банком .

^ 6. Правила користування КарткАМИ

6.1. Картки є власністю Банку, та мають бути повернені Держателем до Банку по закінченні строку дії картки або на вимогу Банку.

6.2. Банк має право в будь-який час призупинити або припинити дію Карток, відмовити у їх відновленні, заміні або видачі нових Карток з метою припинення або попередження можливого шахрайства, будь-яких незаконних або непогоджених з Банком дій з використанням Карток.

^ 7. Обов‘язки сторін

7.1. Держатель зобов’язаний:

7.1.1. На вимогу банку надати документи і відомості, необхідні для з’ясування його особи, суті діяльності, фінансового стану.

7.1.2. Вказати достовірні відомості при заповненні Заяви, а також інформувати Банк про будь-які зміни цих відомостей рекомендованим листом з повідомленням про вручення поштового відправлення або особисто поданням письмової заяви до установи Банку протягом п‘яти днів з моменту настання таких змін.

7.1.3. Здійснювати погашення несанкціонованого овердрафту та відсотків у 30-ти денний термін. У випадку непогашення такого овердрафту та відсотків у встановлений термін Банк залишає за собою право терміново, без попередження Власника рахунку, призупинити дію Карток або вилучити їх у Держателів.

7.1.4. Не передавати Картки та не повідомляти кодове слово та ПІН-код іншим особам.

7.1.5. У разі втрати або крадіжки Картки, ПІН-коду відразу повідомити про це Банк за телефонами (у випадку зміни цих телефонів Банк повідомляє Власника рахунку через виписки по КР або згідно положень п.п.7.2.6. Договору):

- кол-центр Банку (працює у будні з 8:00 до 21:30, та у суботу з 9:00 до 17:30)

0 800 501 28 9 клієнтська підтримка по Україні (безкоштовно по Україні), 057 751 98 10 (11) клієнтська підтримка по Харкову;

- кол-центр Українського процесінгового центру (працює цілодобово) - можливо блокування картки та отримання інформації про залишок коштів на картковому рахунку: 044-247 49 75, 044-230 99 90

Усне повідомлення Держателя по телефону про втрату або крадіжку Картки сприймається як прийняте повідомлення за умов дотримання наступного:

При передачі усного повідомлення про втрату або крадіжку Картки до Інформаційного центру Банку, Держатель повинен надати оператору ідентифікаційну інформацію та пароль, що вказані у Заяві - анкеті. При такому зверненні Держатель повинен отримати від оператора Банку реєстраційний номер дзвінка. Без отримання такого номера, претензії Держателя щодо постановки Картки до стоп-списку прийматись не будуть. Усне повідомлення про втрату або крадіжку Картки Держатель підтверджує письмово, в термін не пізніше 10 (десяти) банківських днів з моменту надходження усного повідомлення. Письмове підтвердження має надійти на адресу Банку рекомендованим листом або бути подане особисто Держателем до установи Банку. У випадку ненадходження письмового підтвердження впродовж 10 (десяти) банківських днів з моменту надходження усного повідомлення Банк має право вилучити Картку із стоп-списку.

7.1.6. Власник рахунку безумовно зобов’язаний сплачувати:

- суми всіх операцій, нарахованих відсотків, комісій, штрафів, інших платежів, які стали наслідком або виникли в зв‘язку з використанням основної та додаткових Карток;

- суми збитків Банку, понесених в результаті використання Картки в порушення умов даного Договору;

- суми коштів, помилково зарахованих на КР Держателя.

7.1.7. Не використовувати Картку у цілях, що суперечать чинному законодавству України.

7.1.8. Використовувати Картку відповідно до вимог чинного законодавства України і умов Договору та не допускати використання Картки особами, які не мають на це законного права або повноважень.

7.1.9. Надійно зберігати Картку, ПІН та інші засоби, які дають змогу користуватись нею.

7.1.10. Контролювати рух коштів за своїм рахунком та повідомляти Банк про операції, які не виконувались користувачем.

7.2.Банк зобов’язаний:

7.2.1. Забезпечити здійснення розрахунків по операціях з використанням Карток у відповідності з даним Договором.

7.2.2. Дебетувати КР в валюті рахунку, відповідно до здійснених операцій з використанням Карток, які виставлені до оплати банками через системи взаєморозрахунків та клірингу платіжних систем і Банку.

7.2.3. Інформувати, відповідно до правил Договору, Власника рахунку про стан КР.




7.2.4. Заблокувати авторизацію по Картці шляхом постановки її до електронного стоп-списку після ідентифікації Держателя (п.п.7.1.5.Договору) та прийняти всі відповідні заходи за усним повідомленням для мінімізації можливих збитків Власника рахунку.

7.2.5. Здійснювати заміну Картки або ПІН-кода згідно Тарифів Банку при обставинах, вказаних у п.п.7.1.5.Договору, чи невідповідності фізичних параметрів Картки, по причині яких неможливо проводити операції за допомогою Картки.

7.2.6. За 30 (тридцять) календарних днів до зміни умов обслуговування КР або внесення змін у встановлені Договором Тарифи Банку або Правила розмістити у загальнодоступних місцях (на інформаційних дошках Банку тощо) інформацію про відповідні зміни.

7.2.7. У випадку розірвання даного Договору виплачувати залишок коштів на КР готівкою або перераховувати його на інший рахунок згідно з Тарифами за письмовою заявою Власника рахунку, але не раніше ніж через 14 днів після здачі до Банку або постановки до електронного стоп-списку Карток Maestro, та не раніше ніж на 31 день після здачі до Банку або постановки до електронного стоп-списку всіх інших Карток, відкритих до КР, або закінчення терміну дії Карток.

Забезпечити збереження банківської таємниці щодо Клієнта та нести відповідальність згідно чинного законодавства України за її незаконне розголошення або використання.

7.2.9. Після виконання взаємних зобов’язань або в разі розірвання чи закінчення терміну дії договору на вимогу Держателя видати йому довідку про повернення Картки.

7.2.10. Не розкривати іншим особам, крім Держателя, ПІНу або іншої інформації, яка дає змогу виконувати платіжні операції з використанням Картки.

7.2.11. Під час отримання повідомлення про втрату або крадіжку Картки, ідентифікувати Держателя і зафіксувати обставини, дату, годину та хвилини його звернення на умовах, передбачених Договором.

7.2.12. Після надходження, у встановленому Договором порядку, повідомлення про втрату або крадіжку, невідкладно зупинити здійснення операцій з використанням Картки, за умови повного виконання Держателем порядку та строків здійснення такого повідомлення, передбачених Договором.

7.2.13. Безкоштовно надавати у приміщенні Банку інформацію про рух коштів на рахунках Держателя, шляхом видачі щомісячної виписки про рух коштів на рахунках Держателя. Додаткове інформування про рух коштів на рахунках Держателя здійснювати за додаткову плату, встановлену Тарифами.

^ 8. ПРАВА СТОРІН

8.1. Власник рахунку має право:

8.1.1. Отримувати від Банку щомісячні безкоштовні виписки, які відображають рух коштів по КР, у тому числі у випадку виникнення спірних питань.

8.1.2. Встановлювати витратні ліміти по Картках у випадку наявності у Банку такої технічної можливості.

8.1.3. Тимчасово змінювати встановлений витратний ліміт для проведення операції, що не заборонена чинним законодавством та правилами Платіжних систем. Для тимчасової зміни розміру витратного ліміту Власник рахунку звертається до Банку за телефонами (вказані у п.п.7.1.5. Договору) та повідомляє ідентифікаційну інформацію.

8.1.4. Отримувати додаткову інформацію про виконані платіжні операції, окрім випадку передбаченого п.п.8.1.1. Договору, за додаткову плату, встановлену Тарифами.

8.2. Банк має право:

8.2.1.Відмовити у продовженні терміну дії Картки або не випускати додаткові Картки, без обґрунтування такого рішення, якщо така дія суперечить чинному законодавству України або може призвести до фінансових збитків або погіршення іміджу Банку.

8.2.2. У разі виникнення несанкціонованого овердрафту терміново без попередження Власника рахунку призупинити дію Карток, заблокувати авторизацію по Картках, направляти всі кошти, які знаходяться на поточних рахунках, на погашення овердрафту, у т.ч. нарахованих за нього відсотків.

8.2.3. У випадку спостереження нетипової активності по КР, з метою мінімізації можливих збитків Власника рахунку, змінювати розмір витратного ліміту по Картках, доступного залишку по КР,вилучити Картки чи заблокувати авторизацію по Картках шляхом постановки їх до електронного стоп-списку. При цьому Банк докладе зусиль для повідомлення Власника рахунку про зміну витратного ліміту чи блокування Карток, однак не несе відповідальності за можливі збитки, прямі чи опосередковані, які можуть бути понесені Власником рахунку в результаті таких дій.

8.2.4. Відмовити в обслуговуванні в разі ненадання Держателем необхідних документів, відомостей або умисного надання неправдивих відомостей щодо себе.

8.2.5. Видати додаткову Картку фізичній особі-резиденту, за умови надання власником карткового рахунку - резидентом цій фізичній особі права на її отримання, а додаткову Картку фізичній особі-нерезиденту - за умови надання власником карткового рахунку - нерезидентом права фізичній особі-нерезиденту на її отримання. Банк не має право видавати додаткову Картку фізичній особі-нерезиденту, якщо власником карткового рахунку є резидент, та/або фізичній особі-резиденту, якщо власником карткового рахунку є нерезидент.

^ 9. Відповідальність Сторін

9.1.Відповідальність Власника рахунку:

9.1.1. Власник рахунку несе відповідальність перед Банком за невиконання положень даного Договору ним чи іншими Держателями. Збитки, завдані Банку Власником рахунку або його довіреною особою внаслідок невиконання положень даного Договору, підлягають негайному безумовному відшкодуванню Власником рахунку за першою вимогою Банку.

9.1.2. Власник рахунку несе відповідальність по операціях з усіма Картками, випущеними до КР, впродовж всього терміну користування такими Картками, а також протягом 90 (дев‘яноста) календарних днів після закінчення терміну дії даного Договору. Власник рахунку несе відповідальність за будь-яку заборгованість по КР (у тому числі, а не виключно заборгованість, яка виникла в результаті дій інших Держателів та несанкціонованого овердрафту.

9.1.3. У разі виникнення будь-якої заборгованості по КР (у тому числі, а не виключно сум несанкціонованого овердрафту та нарахованих на нього відсотків) та її непогашення в строки визначені Договором, Власник рахунку гарантує повернення сум такої заборгованості Банку всіма належними йому коштами, майном, майновими правами, тощо.

9.1.4. Власник рахунку несе повну відповідальність за оплату всіх операцій за будь-якими Картками, що випущені до його КР, у тому числі, але не виключно, здійснених після крадіжки або втрати Картки, в разі неповідомлення про це Банк у встановленому Договором порядку.

9.1.5. Власник рахунку несе відповідальність за всі операції, для проведення яких необхідно вводити ПІН-код. У випадку, коли Держатель дає згоду на проведення операцій з Карткою поза межами його контролю третім особам без введення ПІН-коду, Власнику рахунку несе повну відповідальність за можливе шахрайське використання Картки або інформації, що нанесена на неї.

9У випадку отримання від Банку повідомлення або якщо Власнику рахунку стало відомо про зміну умов обслуговування КР, Тарифів Банку та/або Правил та непогодження з ними, з’явитися до Банку для вирішення цього питання.

9.2. Відповідальність банку:

9.2.1. Банк несе відповідальність за своєчасність зарахування коштів на КР та за правильність проведення операцій по КР згідно Договору.

9.2.2. Банк несе відповідальність за дотримання термінів постановки Картки до електронного стоп-списку (п.п.7.2.4. Договору) і за сплату всіх авторизованих після таких термінів операцій за умови надання Держателем при зверненні до Банку достатніх персональних даних, необхідних для однозначної ідентифікації номеру Картки Банком, та підтвердження Банком прийняття такого звернення та повідомлення про крадіжку або втрату Картки.

9.2.3. Банк не несе відповідальності за будь-які операції по КР, здійснені після крадіжки або втрати Картки, в разі неповідомлення про це Банк, у встановленому Договором порядку, а також за незаконні операції, здійснені з використанням ПІН-коду третіми особами.

9.2.4. Банк несе відповідальність за збереження всієї інформації стосовно Держателів, Карток та КР чи операцій по ньому, крім випадків, передбачених чинним законодавством України або Договором.

9.2.5. Банк не несе відповідальності за:

а) виникнення конфліктних ситуацій поза сферою його контролю;

б) відмову від прийому Карток до сплати за товари та послуги;

в) якість товарів та послуг, придбаних за допомогою Картки;

г) своєчасність та правильність оподаткування операцій по КР Держателя;

г) проблеми, збої в технічних засобах поза сферою контролю Банку.

^ 10. ФОРС МАЖОР

10.1. Сторони звільняються від відповідальності за часткове або повне невиконання договірних зобов’язань, якщо таке невиконання є наслідком будь-яких дій з боку державних органів, прийняття будь-яких нормативних актів такими органами, що забороняють чи обмежують здійснення Сторонами своїх зобов'язань за даним Договором, або непереборних сил, таких як: війни, пожежі, повені, землетруси і т.п., які унеможливлюють виконання Договору на термін, більший, ніж один місяць, - якщо форс-мажорні обставини безпосередньо впливали на виконання умов цього Договору.

10.2. Форс-мажорні обставини підтверджуються компетентними органами.





^ 11. ВРЕГУЛЮВАННЯ СУПЕРЕЧОК

11.1. Суперечки та непорозуміння, які виникатимуть при виконанні цього Договору будуть вирішуватись шляхом переговорів чи листуванням між Сторонами.

11.2. У разі неможливості вирішення суперечок шляхом переговорів чи листуванням, вони вирішуються в суді згідно з чинним законодавством України.

^ 12. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ ТА ПОРЯДК ЙОГО РОЗІРВАННЯ

12.1. Даний Договір набуває чинності та вступає в дію з дати його підписання Сторонами і діє до повного виконання Сторонами зобов’язань за цим Договором, з урахуванням положень п.п.4.11. та п.п.4.12. Договору.

12.2. Усі раніше укладені редакції даного Договору між Власником рахунку та Банком втрачають чинність з моменту набуття чинності даним Договором.

12.3. Власник рахунку має право достроково розірвати цей Договір, письмово повідомивши про це Банк за умов відсутності заборгованості перед Банком та повернення до Банку основної та всіх додаткових Карток. Договір вважається розірваним на 90-й календарний день після закриття КР та повного виконання зобов‘язань за даним Договором.

12.4. Банк має право розірвати цей Договір на підставі чинного законодавства України, а також у випадку звільнення Власника рахунку з Організації-роботодавця (для карток зарплатного проекту), або якщо буде з'ясовано, що подальша дія Договору суперечить чинному законодавству або може призвести до фінансових збитків або погіршення іміджу Банку.

^ 13. ОСОБЛИВІ УМОВИ

13.1. Банк має право змінювати контактні телефони, умови Правил, Тарифів, перелік існуючих витратних лімітів з інформуванням про це Власника рахунку не пізніше, ніж за 30 (тридцять) календарних днів до вступу в дію запланованої зміни. (з урахуванням положень пп.7.2.6.Договору)

13.2. У випадку помилкового зарахування Банком коштів на КР, Власник рахунку доручає Банку дебетувати КР на суми таких помилково зарахованих коштів. При цьому Власник рахунку несе відповідальність за погашення несанкціонованого овердрафту та нарахованих відсотків на нього, якщо виникнення такого овердрафту було зумовлено дебетуванням КР на суму помилково зарахованих коштів.

13.3. Умови даного Договору та додатків до нього є конфіденційними і не можуть розголошуватися Держателями без письмового дозволу Банку.

Сторони визначають, що нормативи Платіжних систем є конфіденційними.

Власник рахунку, підписуючи даний Договір, засвідчує, що він ознайомлений з Додатками №№ 1,2,3 до даного Договору і зобов‘язується безумовно їх дотримуватись та виконувати, розуміючи що вони є невід’ємними частинами Договору.

^ 14. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

Даний Договір складено у двох примірниках українською мовою (по одному кожній Стороні), які мають однакову юридичну силу.

14.2. До даного Договору додаються:

14.2.1. Правила користування платіжними картками АТ “БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА” (Додаток № 1 до даного Договору).

14.2.2. Тарифи на послуги Банку, затверджені Банком у встановленому порядку (Додаток №2 до даного Договору).

Заява - анкета на відкриття поточного рахунку, операції за яким можуть здійснюватися з використанням платіжних карток (Додаток № 3 до даного Договору).

^ 15. РЕКВІЗИТИ ТА ПІДПИСИ СТОРІН













Банк

^ АТ "БАНК ЗОЛОТІ ВОРОТА"

м. Харків, пр. Леніна, 36

МФО ____________________

Код ЄДРПОУ _____________










^ ВЛАСНИК РАХУНКУ

П.I.Б. _______________________________________

Адреса: _____________________________________

____________________________________________

Паспорт: серiя ____ номер ________ від __________

Виданий ____________________________________

Ідентифікаційний номер: _______________________










































































































_____________________________________




_____________________________ /пiдпис Власник/






















1 (Один) примірник договору № _______ від « » _________ 20__ року отримав(-ла) « » _________ 20__ року

_______________ /________________/
















_____________________________




______________ /____________________/


еще рефераты
Еще работы по разное