Реферат: Україна міністерство охорони здоров’я україни державний вищий навчальний заклад




УКРАЇНА

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

«ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ»

Н А К А З


від «___»__________2012 р.

№________

м. Івано-Франківськ


Про організацію та проведення

Державного випускного іспиту

зі спеціальності "Сестринська справа"

у 2011/2012 навчальному році.


Відповідно до Положення про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах, затвердженого наказом МОН від 02.06.1993 р. № 161, "Положення про організацію і проведення державних випускних іспитів з спеціальності 5.12010102 "Сестринська справа " затвердженого МОЗ України від 21.02.2000 р., Положення про організацію і проведення Державного випускного іспиту зі спеціальності 5.12010102 «Сестринська справа» в Івано-Франківському державному медичному університеті затвердженого центральною методичною комісією від 20.05.2009 р. та з метою об’єктивної оцінки практичних вмінь і теоретичних знань випускників


Н А К А З У Ю :


1. Державний випускний іспит з фаху "Сестринська справа", провести в два етапи:

1.1. Теоретична частина (тестовий контроль) іспиту – ліцензійний тестовий іспит “Крок М. Сестринська справа” – проводиться Центром тестування МОЗ України згідно графіку 18 квітня 2012 року.

1.2. Комплексний практично-орієнтований іспит "Практичне медсестринство", що включає завдання з медсестринства у внутрішній медицині, медсестринства в хірургії, медсестринства в педіатрії та медсестринства в акушерстві та гінекології провести з 28 по 31 травня 2012 року. Кожен студент повинен виконати наступні завдання:

а) здачу практичних навичок біля ліжка хворого (виконати етап медсестринського процесу з проведенням медсестринської діагностики, визначенням та вирішенням проблем пацієнта, запов­ненням листка сестринської опіки стану пацієнта та складанням плану сестрин­ського догляду);

б) вирішення ситуаційних задач з надання невідкладної долікарської допомоги.;

в) виконання завдань із забезпечення санітарно-протиепідемічного режиму, принципів лікувального харчування, догляду за хворим, ведення медичної документації, забезпечення діагностичних обстежень, лікувальних заходів, фізіотерапевтичних процедур, проведення профілактичних заходів.

Загальна оцінка з "Практичного медсестринства" виводиться за результатами здачі етапів комплексного практично-орієнтованого іспиту.


2. Завідувачам кафедр внутрішньої медицини №4 та медсестринства професору Вакалюку І.П., пропедевтики педіатрії професору Юрцевій А.П., хірургії №1 професору Василюку С.М., хірургії стоматологічного факультету професору Пиптюку О.В., акушерства і гінекології професору Геник Н.І. організувати та провести випускні іспити з врахуванням зауважень голови ДКК 2010/2011 навчального року доцента Якимчука В.М.


3. В.о. директора медичного коледжу доценту Боцюрку Юрію Володимировичу довести даний наказ до відповідних випускних кафедр.


4. Контроль за виконанням даного наказу покласти на першого проректора проф. Ерстенюк Г.М.


Ректор М.М. Рожко


Погоджено:

Перший проректор ____________ Г.М. Ерстенюк

Юридичний відділ ____________ О.Я.Сорока

Головний бухгалтер ____________ Л.В. Павлюк

Начальник навчального відділу ____________ М.О. Іванців

Декан медичного факультету ____________ Р.І. Яцишин

В.о. директора медичного коледжу ____________ Ю.В.Боцюрко
еще рефераты
Еще работы по разное