Реферат: Двадцять четверта сесія


ПРОЕКТ

ПОПАСНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ШОСТОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ


23.03. 2012 р. № 24/

м. Попасна


Про надання згоди на передачу на баланс

та в оперативне управління основних засобів

та вбудованих приміщень, які знаходяться

на балансі ПКП «Місто» та ПЖКО, комунальному

підприємству «СКП»


Розглянувши лист директора ПКП «Місто», з метою доцільного використання основних засобів та вбудованих приміщень, залишившихся на балансі ПКП «Місто» та ПЖКО після передачи багатоквартирного житлового фонду за результатами конкурсів на визначення виконавця послуг з управління групою будинків, робіт та надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, керуючись ст. 25, ч.ч. 1, 5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , Попаснянська міська рада


ВИРІШИЛА:


Надати згоду на передачу на баланс та в оперативне управління основних засобів та вбудованих приміщень, які знаходяться на балансі ПКП «Місто» та ПЖКО комунальному підприємству «СКП».




В строк до 15.04.2012р. директору КП «Місто» (Лемеш С.М.) передати на баланс КП «СКП» (директор Боєв А.М.) основні засоби, які перебувають на балансі КП «Місто» згідно Додатку 1 та підписати відповідний акт прийому-передачи.




В строк до 15.04.2012р. директору ПЖКО (Водолазьский Г.П.) передати в оперативне управління КП «СКП» (директор Боєв А.М.) основні засоби, які перебувають на балансі ПЖКО згідно Додатку 2 та підписати відповідний акт прийому-передачи.




В строк до 15.04.2012р. директору КП «Місто» (Лемеш С.М.) передати на баланс КП «СКП» (директор Боєв А.М.) вбудовані приміщення, які перебувають на балансі КП «Місто» згідно Додатку 3 та підписати відповідний акт прийому-передачи.


5. Контроль за виконанням цого рішення покласти на постійну комісію міської

ради з питань бюджету, фінансів, регіональних зв’язків та комунальної

власності.


Міський голова Ю.І.Онищенко


Підготувала Шмельова Н.О.
еще рефераты
Еще работы по разное