Реферат: Україна дніпродзержинська міська рада


УКРАЇНА
ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА МІСЬКА РАДА

12 сесія ________VІ_____ скликання
Р І Ш Е Н Н Я


від _30.09.2011__№217-12/VІ__
м. Дніпродзержинськ


Про надання комунальному підприємству

Дніпродзержинської міської ради

«Дніпродзержинськтепломережа»

згоди на залучення кредитних ресурсів


З метою своєчасного початку опалювального сезону 2011–2012 років, забезпечення безперебійного надання в місті послуг з централізованого теплопостачання, здійснення розрахунків за спожитий природний газ, враховуючи клопотання комунального підприємства Дніпродзержинської міської ради «Дніпродзержинськтепломережа» (Фортуна) вх. від 01.09.2011 №1354-06/03, керуючись ст.17, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати комунальному підприємству Дніпродзержинської міської ради «Дніпродзержинськтепломережа» (Фортуна) згоду:

1.1. На залучення кредитних ресурсів у публічному акціонерному товаристві комерційному банку «Приватбанк» на загальну суму 5000000,0 грн (п’ять мільйонів гривень) шляхом укладання кредитного договору про відкриття кредитної лінії строком на 12 місяців на умовах сплати 20% річних
у порядку та розмірах, визначених кредитними договорами, для оплати за природний газ ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України».

1.2. Використати як заставу для отримання кредитних ресурсів відповідно до п.1.1. цього рішення дебіторську заборгованість споживачів теплової енергії підприємства.

2. Організацію виконання цього рішення покласти на управління житлового господарства міської ради (Підгурський), координацію – на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Дідура В.В., контроль – на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства (Туробойський).


Міський голова С.О.САФРОНОВ

еще рефераты
Еще работы по разное