Реферат: Гусятинська районна державна адміністрація тернопільської області





УКРАЇНА ГУСЯТИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ від 28.01. 2011року селище Гусятин №71

Про заходи щодо вдосконалення

роботи з документами в

райдержадміністрації

На підставі Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, розпоряджень голів обласної державної адміністрації від 17.09.2010 року №730 та районної державної адміністрації від 28.09.2010 року №554 „Про удосконалення організації та здійснення контролю за виконанням документів в районній державній адміністрації”, Регламенту районної державної адміністрації, Інструкції з діловодства районної державної адміністрації, Положення про загальний відділ апарату районної державної адміністрації та з метою підвищення ефективності процесів діловодства і документообігу, забезпечення більш чіткої та якісної роботи з документами в апараті райдержадміністрації, її структурних підрозділах, покращення виконавської дисципліни щодо виконання документів вищестоящих органів та вчасного надання інформації про виконану роботу, заслухавши інформацію начальника загального відділу апарату райдержадміністрації:

1. Довідку про заходи щодо вдосконалення роботи з документами в райдержадміністрації взяти до відома та направити для реагування відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації, районним службам.

2. Заступникам голови, керівникам відділів та управлінь звернути увагу на допущені випадки порушення термінів розгляду документів та вжити заходи щодо посилення виконавської дисципліни.

3. Загальному відділу апарату райдержадміністрації вжити заходів щодо вдосконалення роботи з документами та забезпечити суворе дотримання вимог Інструкції з діловодства в райдержадміністрації.

4. Керівникам управлінь, відділів, інших служб райдержадміністрації за аналогічними схемами проаналізувати роботу з документами і розглянути на своїх нарадах.

5. Керівнику апарату райдержадміністрації по мірі можливості вирішити питання щодо програмного комп’ютерного забезпечення діловодства.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату райдержадміністрації Семківа Б.В.


Голова районної

державної адміністрації С.П.ТУРЕЦЬКИЙ
еще рефераты
Еще работы по разное