Реферат: Державне підприємство «мобільний рятувальний центр міністерства надзвичайних ситуацій україни»



ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «МОБІЛЬНИЙ РЯТУВАЛЬНИЙ ЦЕНТР

МІНІСТЕРСТВА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ УКРАЇНИ»






Затверджено




на засіданні комітету з конкурсних торгів




ДП «МРЦ МНС» «__» травня 2011


Голова комітету з конкурсних торгів









_________________/ В.Г.Владимиренко /



06 травня 2011 р.




ДОКУМЕНТАЦІЯ

конкурсних торгів

за процедурою відкриті торги


на постачання продуктів нафтоперероблення рідких (23.20.1)






















Відповідальний за проведення торгів:

заступник начальника відділу МТЗ

державного підприємства «Мобільний рятувальний центр МНС України»

Бабійчук Зореслав Іванович

тел.: 223-39-55 ___________________________






Київ – 2011



I. Загальні положення

1

2

^ 1. Терміни, які вживаються в документації конкурсних торгів

Документація конкурсних торгів розроблена на виконання вимог Закону України від 01.06.2010 № 2289-VI «Про здійснення державних закупівель» { Із змінами, внесеними згідно із Законами № 2462-VI від 08.07.2010, № 2487-VI від 10.07.2010, № 2856-VI від 23.12.2010, № 2899-VI від 11.01.2011, № 2900-VI від 11.01.2011, № 2995-VI від 03.02.2011, № 3156-VI від 17.03.2011 } (далі – Закон). Терміни, які використовуються в цій документації конкурсних торгів, вживаються в значеннях, визначених Законом.

2. Інформація про замовника торгів




повне найменування

Державне підприємство «Мобільний рятувальний центр МНС України»

місцезнаходження

Україна, 08711, Київська обл., Обухівський р-н, смт. Козин, учбовий центр МНС

посадова особа замовника, уповноважена здійснювати зв'язок з учасниками

(044) 223-39-55, секретар тендерного комітету Бабаєва Людмила Павлівна

3. Інформація про предмет закупівлі




найменування предмета закупівлі

23.20.1. Продукти нафтоперероблення рідкі (23.20.11 Бензини моторні; 23.20.15.100 Паливо дизельне)

вид предмета закупівлі

товар

місце поставки товарів

Київська обл., Обухівський р-н, смт. Козин, учбовий центр МНС;

кількість поставки товарів

Бензин А-92–5000л (талони по Українї), бензин А-95-7000л (талони по Українї), паливо дизельне–11500л (талони по Українї)

строк поставки товарів

червень-грудень 2011 року

^ 4. Процедура закупівлі

Відкриті торги

5.Недискримінація учасників

Вітчизняні та іноземні учасники беруть участь у процедурі закупівлі на рівних умовах

^ 6. Інформація про валюту (валюти), в якій (яких) повинна бути розрахована і зазначена ціна пропозиції конкурсних торгів

Валютою пропозиції конкурсних торгів є гривня.


^ 7. Інформація про мову (мови), якою (якими) повинні бути складені пропозиції конкурсних торгів

Документи, що мають відношення до пропозиції конкурсних торгів, повинні бути складені українською мовою.

Оригінали документів, які були надані Учаснику сторонніми підприємствами, установами, організаціями, супровідна документація і друкована література, яка надається Учасником торгів, можуть бути викладені іншою мовою за умови, що до неї буде додаватися офіційний переклад українською мовою.

^ II. Порядок внесення змін та надання роз'яснень до документації конкурсних торгів

1. Процедура надання роз'яснень щодо документації конкурсних торгів


Учасник, який отримав документацію конкурсних торгів, має право не пізніше ніж за 10 днів до закінчення строку подання пропозицій конкурсних торгів звернутися до замовника за роз'ясненнями щодо документації конкурсних торгів. Замовник повинен надати роз’яснення на запит протягом трьох днів з дня його отримання всім особам, яким було надано документацію конкурсних торгів.

Замовник має право з власної ініціативи чи за результатами запитів внести зміни до документації конкурсних торгів, продовживши строк подання та розкриття пропозицій конкурсних торгів не менше ніж на сім днів, та повідомити письмово протягом одного робочого дня з дня прийняття рішення про внесення зазначених змін усіх осіб, яким було видано документацію конкурсних торгів.

У разі несвоєчасного подання Замовником роз'яснень щодо змісту документації конкурсних торгів або несвоєчасного внесення до неї змін Замовник повинен продовжити строк подання та розкриття пропозицій конкурсних торгів не менш як на сім днів та повідомити про це всіх осіб, яким було видано документацію конкурсних торгів.

Зазначена інформація оприлюднюється Замовником відповідно до статті 10 Закону.

^ 2. Порядок проведення зборів з метою роз'яснення запитів щодо документації конкурсних торгів

У разі проведення зборів з метою роз'яснення будь-яких запитів щодо документації конкурсних торгів Замовник повинен забезпечити ведення протоколу таких зборів з викладенням у ньому всіх роз'яснень щодо запитів і надсилає його всім особам, яким було подано документацію конкурсних торгів, незалежно від їх присутності на зборах.

Зазначена інформація оприлюднюється Замовником відповідно до статті 10 Закону.

III. Підготовка пропозицій конкурсних торгів

^ 1. Оформлення пропозиції конкурсних торгів

*Ця вимога не стосується учасників, які здійснюють діяльність без печатки згідно з законодавством, за винятком оригіналів чи нотаріально завірених документів, виданих учаснику іншими організаціями (підприємствами, установами).

Пропозиція конкурсних торгів подається у двох примірниках (один оригінал та одна копія) у письмовій формі за підписом уповноваженої посадової особи Учасника, прошиті, пронумеровані та скріплені печаткою* у запечатаних конвертах, з відповідними позначками «оригінал» та «копія». Обидва конверти запечатуються в одному конверті, який у місцях склеювання повинен містити відбитки печатки Учасника процедури закупівлі.

На конверті повинно бути зазначено:

- повне найменування і місцезнаходження Замовника;

- назва предмета закупівлі відповідно до оголошення про проведення відкритих торгів;

- повне найменування Учасника процедури закупівлі, його місцезнаходження, ідентифікаційний код ЄДРПОУ, номери контактних телефонів;

- маркування: «Не відкривати до 11 год 00 хв. 23 червня

2011 року»;

- напис «Пропозиція конкурсних торгів на постачання продуктів нафтоперероблення рідких».

Учасник процедури закупівлі має право подати лише одну пропозицію конкурсних торгів. Пропозиція конкурсних торгів повинна містити реєстр документів, які додаються до неї.

Усі сторінки пропозиції конкурсних торгів Учасника процедури закупівлі, які містять інформацію, повинні бути пронумеровані та містити підпис уповноваженої посадової особи Учасника процедури закупівлі, а також відбитки печатки*, за винятком оригіналів чи нотаріально завірених документів, виданих Учаснику іншими організаціями (підприємствами, установами).

Повноваження Учасника щодо підпису документів пропозиції конкурсних торгів та повноваження на їх видачу підтверджується відповідними установчими (нормативними) документами Учасника та/або дорученням.

Якщо конверт, що містить пропозицію, не оформлений, не запечатаний або не промаркований у відповідності з вищенаведеними вимогами, Замовник не несе відповідальності за передчасне розкриття конверта.

^ 2. Зміст пропозиції конкурсних торгів

Пропозиція, що подається учасником, повинна містити наступні документи та інформацію:

1) заповнену форму згідно з Додатком 1 Документації конкурсних торгів;

2) документальне підтвердження відповідності учасника вимогам п.5 розділу ІІІ документації конкурсних торгів;

3) інформацію та документи про відповідність пропозиції запропонованого предмету закупівлі вимогам Документації конкурсних торгів, підготовлені відповідно до вимог п.7 Розділу ІІІ та Додатку 1 Документації конкурсних торгів;

4) ціну предмета закупівлі;

5) істотні умови договору на постачання продуктів нафтоперероблення рідких, визначені Додатком 2 Документації конкурсних торгів;

6) копію, завірену нотаріально, або оригінал документу, який підтверджує статус та повноваження особи на підписання пропозиції конкурсних торгів (у разі підписання пропозиції керівником організації-учасника - виписка (витяг) з протоколу зборів засновників про призначення директора, президента, голови правління, або його нотаріальна копія, у разі підписання документів пропозиції іншою особою – доручення (довіреність) керівника учасника та документальне підтвердження статусу та повноважень особи, яка видала доручення (довіреність), щодо видачі доручення (довіреності);

7) копію документа, засвідчену нотаріально, про державну реєстрацію учасника (при наявності);

8) копію довідки, засвідчену нотаріально, про включення в ЄДРПОУ (при наявності);

9) копію довідки, засвідчену нотаріально, про взяття на облік платника податків (форма № 4–ОПП) (при наявності);

10) копію свідоцтва, засвідчену нотаріально, платника ПДВ або копію свідоцтва, засвідчену нотаріально, про сплату єдиного податку (при наявності);

11) копію ліцензії з переліком торгівлі продуктами нафтоперероблення рідкими;

12) копію паспорту (для фізичної особи), засвідчену учасником;

13) копію ідентифікаційного коду (для фізичної особи), засвідчену учасником.

Для правильного оформлення пропозиції конкурсних торгів Учасник вивчає всі інструкції, форми, терміни та специфікації, наведені у Документації конкурсних торгів. Неспроможність подати всю інформацію, що потребує Документація конкурсних торгів, або подання пропозиції, яка не відповідає вимогам в усіх відношеннях, буде віднесена на ризик учасника та спричинить за собою відхилення такої пропозиції.

Документи та інформація, які вимагаються Замовником відповідно до вимог цієї Документації конкурсних торгів у складі пропозиції конкурсних торгів, але не передбачені чинним законодавством України для суб'єктів підприємницької діяльності та фізичних осіб, не подаються останніми в складі своєї пропозиції конкурсних торгів, про що такий Учасник повинен зазначити у своїй пропозиції конкурсних торгів, включаючи обґрунтування та причини неподання документів та інформації.

Замовник не заперечує щодо надання Учасником за його бажанням будь-яких додаткових документів про досвід учасника та його технічні можливості щодо поставки предмета закупівлі. Неподання таких додаткових документів, які не вимагаються Документацією конкурсних торгів, не буде розцінено як невідповідність пропозиції конкурсних торгів умовам Документації конкурсних торгів.

Ненадання учасником якого-небудь з документів зазначених в цій документації, або надання документів які не відповідають вимогам цієї документації є підставою для відхилення пропозиції конкурсних торгів.

Документи та інформація, які вимагаються замовником відповідно до вимог цієї Документації конкурсних торгів у складі пропозиції конкурсних торгів, але не передбачені чинним законодавством України для суб'єктів підприємницької діяльності та фізичних осіб, не подаються останніми в складі своєї пропозиції конкурсних торгів, про що такий учасник повинен зазначити у своїй пропозиції конкурсних торгів, включаючи обґрунтування та причини неподання документів та інформації.

^ 3. Забезпечення пропозиції конкурсних торгів

Забезпечення пропозиції конкурсних торгів не вимагається.

4. Строк, протягом якого пропозиції конкурсних торгів є дійсними

Пропозиції залишаються чинними протягом 90(дев’яносто) робочих днів з моменту закінчення строку подання пропозицій конкурсних торгів.

До закінчення строку дії пропозиції замовник має право вимагати від учасника продовжити строк дії пропозиції на додатковий конкретний період часу. Запит та відповіді учасника подаються у письмовій формі. Учасник має право:

- відхилити таку вимогу, не втрачаючи при цьому наданого ним забезпечення пропозиції конкурсних торгів;

- погодитися з вимогою та продовжити строк дії поданої ним пропозиції конкурсних торгів та наданого забезпечення пропозиції конкурсних торгів.

Учасники, які не продовжили строк дії пропозицій конкурсних торгів, є такими, що відхилили вимогу щодо продовження дії своїх пропозицій конкурсних торгів.

^ 5. Кваліфікаційні критерії до учасників

Згідно з умовами цієї документації Учасник подає у складі пропозиції конкурсних торгів документи та інформацію, що підтверджують відповідність Учасника вимогам, встановленим Замовником відповідно до статті 16-17 Закону.


наявність фінансової спроможності

Балансова вартість активів Учасника (Учасники подають копії документів):

^ Фінансовий звіт (баланс) за останній звітний період (форма
№ 1– м відповідно до Положення (стандарту) бухгалтерського обліку), подається тільки юридичними особами.

^ Звіт про фінансові результати за останній звітний період (форма № 2 – м відповідно до Положення (стандарту) бухгалтерського обліку), подається тільки юридичними особами.

^ Довідка з банку (банків) про стан відкритих розрахункових рахунків (у якій повинна бути інформація про наявність або відсутність заборгованості за кредитними угодами), подається юридичними особами та фізичними особами – суб’єктами підприємницької діяльності.

^ Довідка Учасника в довільній формі про рух кошті
еще рефераты
Еще работы по разное