Реферат: До Договору про надання послуг електрозв’язку



Додаткова Угода
до Договору про надання послуг електрозв’язку

№ від р.


м. Київ р.


Фізична особа - підприємець Череда Григорій Васильович, надалі іменується – Оператор зв’язку, що діє на підставі Свідоцтва про Державну реєстрацію №2 069 017 0000 001060 від 03.02.1995р. , ліцензія Національної комісії з питань регулювання зв'язку України серія АВ № 466152 від 06.05.2009 року, та ліцензії Національної комісії з питань регулювання зв’язку України серії АВ № 466218 від 02.06.2009 року

з однієї сторони, та





надалі іменується - Споживач, в особі , що діє на підставі , з другої сторони, разом в подальшому – Сторони,

уклали дану Додаткову угоду про наступне:

1. Визначення термінів

Інтернет – глобальна комп’ютерна мережа, яка забезпечує передачу та прийом інформації між налагодженими належним чином комп’ютерами та комп’ютерними системами фізичних та юридичних осіб.

IP адреса – унікальна адреса, яка ідентифікує Споживача в мережі Інтернет або в мережі Оператора зв’язку.

Технічна підтримка – можливість Споживача отримувати кваліфіковані консультації фахівців Оператора зв’язку щодо питань, які виникають при використанні послуг Оператора зв’язку.

ADSL – технологія високошвидкісної передачі даних по існуючим телефонним лініям, при цьому залишається можливість без будь-яких змін та без погіршення якості використовувати існуючу телефонну лінію одночасно з передачею даних.

VPN – технологія, що забезпечує можливість з’єднання Споживача з глобальною мережею Інтернет.

Точка підключення – місце підключення комп’ютерного обладнання Споживача (комп’ютери або комп’ютерні системи) до високошвидкісного каналу зв’язку. Точка підключення є місцем споживання Споживачем послуг Оператора зв’язку і зазначається у письмовій заявці, яку Споживач надає Оператору зв’язку. Точка підключення має співпадати з точкою встановлення існуючого телефонного номеру Споживача.

Інформація – знаки, сигнали, письмовий текст, зображення та звуки або повідомлення будь-якого роду, що приймаються комп’ютерним обладнанням Споживача із мережі Інтернет і відповідають стандартам мережі Інтернет (RFC).

Власна мережа користувача – це усі мережні ресурси Споживача, починаючи з точки підключення його до Інтернету.

Електронні повідомлення – це повідомлення електронної пошти, ICQ та інших подібних засобів обміну інформацією.

Конференції – це групи новин, форуми, електронні списки розсилання та інші електронні повідомлення, що можуть переглядатися одночасно декількома користувачами.

^ 2. ПРЕДМЕТ ДОДАТКОВОЇ УГОДИ

2.1. На умовах цієї Додаткової угоди та Договору про надання послуг електрозв’язку № від р. ( надалі – Договір) Оператор зв’язку зобов’язується надавати Споживачу обрані останнім послуги Інтернету або передачі даних (далі за текстом – послуги), а Замовник зобов’язується приймати та оплачувати ці послуги.

^ 3. ПОРЯДОК ТА СТРОКИ НАДАННЯ ПОСЛУГ

3.1. Споживач для отримання послуг :

3.1.1. За попереднім погодженням із Оператором зв’язку, надає Оператору зв’язку письмову заявку, у якій зазначаються обрані Споживачем:

вид послуги;

технічні характеристики (параметри) для послуги;

тарифний план, за яким Замовник буде здійснювати оплату послуг.

Підписана Споживачем заявка є невід’ємною частиною Додаткової угоди.

3.1.2. Забезпечує наявність у себе (у точці підключення) телефонного номеру або фізичної лінії безпосереднього зв’язку (БЗ) , що належить та обслуговуються Оператором зв’язку, згідно умов Договору.

3.1.3. Забезпечує наявність у себе (у точці підключення) необхідних технічних засобів та обладнання для роботи по каналам зв’язку за технологією ADSL,G.SHDSL або Ethernet: модем ADSL або G.SHDSL, розподілювач ADSL, мережа Ethernet або карта Ethernet, два телефонних кабелі (для підключення модему та телефонного апарату до розподілювача), кабель підключення модему до мережі або до карти Споживача

3.1.4. Забезпечує наявність у себе (у точці підключення) необхідних програмних засобів для організації з’єднання з мережею Інтернет за технологією VPN: програмне або апаратне забезпечення для роботи по протоколу PPPoE або PPTP без шифрування інформації.

3.1.5. Забезпечує можливість підключення розподілювача до телефонної лінії, а модему ADSL – до розподілювача, джерела безперебійного електроживлення 220 В та до локальної комп’ютерної мережі або мережної карти Споживача.

3.1.6. Встановлює у точці підключення розподілювач та підключає до нього телефонний апарат.

3.1.7. Встановлює модем ADSL, підключає його до розподілювача та до своєї локальної мережі або карти.

3.1.8. Здійснює реорганізацію та налагодження своїх локальних комп’ютерних мереж, технічних засобів та обладнання відповідно до вимог, що висуваються Оператором зв’язку для отримання послуги.

3.2. Оператор зв’язку після виконання Споживачем вимог п. 3.1. цієї Додаткової угоди, у зазначеній нижче послідовності:

3.2.1.Організовує канал зв’язку, а саме:

виділяє порт доступу для Споживача та з’єднує існуючу телефонну лінію або лінію БЗ Споживача з портом доступу.

3.2.2. Забезпечує можливість безперервного прийому та передачі інформації обладнанням Споживача по каналу зв’язку.

3.2.3. Забезпечує можливість з’єднання Споживача з Інтернетом за допомогою технології VPN.

3.2.4. При необхідності, виконує інші роботи по створенню та підтримці скриньок, сторінок Споживача, згідно технічних параметрів послуги.

3.2.5. Забезпечує консультації та технічну підтримку Споживача у робочій час ( з 9-00 до 18-00).

3.2.6. Строк початку надання послуг не може перевищувати 30 (тридцяти) календарних днів з моменту виконання Споживачем вимог п. 3.1. цієї Додаткової угоди.

3.2.7. Після початку надання послуг, їх надання здійснюється Оператором зв’язку безперервно (24 години на добу, 7 днів на тиждень) до закінчення терміну дії цієї Додаткової угоди. Надання цих послуг може бути призупинено або припинено на підставах, передбачених Договором та цією Додатковою угодою.

3.3. Споживач може обирати одночасно декілька видів послуг. При цьому по кожному обраному виду послуг Оператору зв’язку направляється Споживачем відповідна, попередньо погоджена з Оператором зв’язку, письмова заявка.

3.4. У випадках, коли надання обраної Споживачем послуги можливе лише після встановлення у Споживача обладнання Оператора зв’язку , таке обладнання встановлюється на наступних умовах:

3.4.1. обладнання встановлюється у Споживача для забезпечення надання послуги на строк надання послуги;

3.4.2. право власності на встановлене обладнання належить Оператору зв’язку;

3.4.3. Споживач здійснює оплату за користування обладнанням Оператора зв’язку, згідно тарифів, які затверджені Оператором зв’язку.

3.4.4. Споживач самостійно виконує роботи по демонтажу встановленого обладнання та в терміни не пізніше 5 ( п’яти) робочих днів, із дня припинення надання послуг, повертає його в офісне приміщення Оператора зв’язку.

3.4.5. Споживач забезпечує функціонування встановленого у нього обладнання відповідно до технічних вимог, що висуваються виробником цього обладнання (у т.ч. забезпечує його стабільне електричне живлення);

3.4.6. Споживач забезпечує доступ до встановленого у нього обладнання представникам Оператора зв’язку з моменту передачі Споживачу цього обладнання;

3.4.7. передача Споживачу обладнання та його повернення Оператору зв’язку оформлюється відповідними актами, які складаються та підписуються Сторонами;

3.4.8. Споживач забезпечує збереження встановленого у нього обладнання від втрати, пошкодження, знищення або крадіжки з моменту передачі Споживачу цього обладнання;

3.4.9. протягом строку надання послуги Оператор зв’язку, у разі необхідності, може здійснювати заміну встановленого обладнання;

3.5. Сторони дійшли згоди, що кожна із Сторін має право відмовитися від використання або надання однієї, декількох або усіх послуг, про що повідомить іншу Сторону письмово (рекомендованим листом або кур’єром). У цьому випадку, використання або надання відповідних послуг буде припинено після 30 (тридцяти) днів з дня отримання іншою Стороною зазначеного повідомлення та при умові оплати на цей час Споживачем всієї заборгованості та при умові повернення Споживачем Оператору зв’язку всього його обладнання ( модеми та інше), що знаходиться у Споживача та передано йому Оператором зв’язку згідно акту прийому – передачі обладнання.

^ 4. ПРАВА ТА ОБОВ`ЯЗКИ ОПЕРАТОРА ЗВ`ЯЗКУ

4.1. Оператор зв’язку зобов'язаний:

4.1.1. Забезпечувати якість обслуговування у межах цієї Додаткової угоди, вживати технічних та організаційних заходів щодо покращення якості послуг, що надаються Споживачу.

4.1.2. Усувати пошкодження, які виникли при наданні послуг, протягом доби з моменту отримання відповідної заявки від Споживача до бюро ремонту Оператора зв’язку.

4.1.3. Проводити перерахунок абонентської плати у разі, якщо пошкодження, які виникли при наданні послуг не з вини Споживача та не усунуті протягом доби з моменту отримання заявки від Споживача до бюро ремонту Оператора зв’язку.

4.1.4. Розглядати скарги та заяви Споживача у терміни, передбачені чинним законодавством, та інформувати його про результати розгляду.

^ 4.2 Оператор зв'язку має право:

4.2.1. Визначати кінцевий строк оплати послуг та надсилати Споживачу письмове попередження із зазначенням кінцевого строку оплати.

4.2.2. Якщо протягом 10 днів після зазначеного в попередженні строку не надійшло підтвердження про оплату, Оператор зв'язку має право призупинити Споживачу надання послуг. Повторне включення послуг здійснюється протягом двох діб (за винятком вихідних та святкових днів) після погашення заборгованості в повному обсязі.

4.2.3. Припинити надання послуг Споживачу та розірвати дану Додаткову угоду в односторонньому порядку, у разі коли протягом місяця після зазначеного у попередженні строку оплати підтвердження про погашення заборгованості не надійшло.

4.2.4. Призупиняти надання послуг у разі порушення Споживачем договірних зобов'язань, передбачених пунктом 5.2. даної Додаткової угоди.

4.2.5. Змінювати тарифи на послуги. При зміні тарифів на послуги повідомляти Споживача за 7 календарних днів до введення тарифів в дію.

4.2.6. Змінювати порядок оплати у разі несвоєчасної сплати Споживачем наданих послуг, понад визначені даною Додаткової угодою строки.

4.2.7. Здійснювати моніторинг обсягів, напрямків, типів інформації, адрес відправника та одержувача, заголовків повідомлень або пакетів та іншої службової інформації, що передається від/до Споживача. Оператор зв’язку має право зберігати таку службову інформацію, але не її зміст.

4.2.8. Тимчасово зберігати деякі види інформації, що передається від/до Споживача, повністю, але без контролю її змісту.

4.2.9. Зберігати та контролювати зміст інформації, передача якої від/до Споживача відбувається за допомогою мережних реквізитів Оператора зв’язку (наприклад, при використанні ретрансляторів Оператора зв’язку ).

4.2.10. З метою запобігання мережних та вірусних атак, прийняти рішення про обмеження інформації, що передається від/до Споживача до/з деяких мереж Інтернету, адрес, напрямків та інше.

4.2.11. З метою зменшення наслідків мережних та вірусних атак, у разі виявлення надмірного обсягу інформації, що передається від/до Споживача, Оператор зв’язку має право обмежити кількість такої інформації в одиницю часу до з’ясування причин та обставин надходження цієї інформації. За зверненням Споживача, Оператор зв’язку повинен надати інформацію про існуючі на час звернення обмеження.

4.2.12.передавати інформацію про Споживача третім особам, для стягнення заборгованості, у випадку її прострочення.

^ 5. ПРАВА ТА ОБОВ`ЯЗКИ СПОЖИВАЧА

5.1. Споживач має право:

5.1.1. Ознайомитись у Оператора зв'язку з вимогами Законів України «Про телекомунікації» та «Про захист прав споживачів», «Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг», тарифів затверджених Оператором зв’язку та інших нормативних документів, які регламентують надання послуг.

5.1.2. Не вносити абонентну плату, за весь час не отримання послуг не з вини Споживача, яке тривало більше однієї доби з моменту подання ним заяви до бюро ремонту Оператора зв’язку.

^ 5.2. Споживач зобов'язаний:

5.2.1. Не проводити самостійного підключення обладнання і засобів передавання даних, які не мають сертифіката відповідності.

5.2.2. Не допускати використання послуг з метою, що суперечить інтересам безпеки держави, порушує громадський порядок та посягає на честь і гідність громадян.

5.2.3. Не допускати використання послуг для навмисного створення незручностей іншим Споживачам.

5.2.4. Не перешкоджати фахівцям Оператора зв’язку в виконанню робіт, пов'язаних з встановленням обладнання або заміною обладнання, та проведенню ремонтних робіт необхідних для якісного надання послуг.

5.2.5. Не допускати самовільного передавання обладнання, що належить Оператору зв’язку та встановлене у Споживача в оренду підприємствам, установам, організаціям та громадянам. У разі здавання телефонізованих приміщень, в оренду або найм, Споживач повинен протягом місяця повідомити про це Оператора зв'язку.

5.2.6. Своєчасно вносити плату за користування послугами.

5.2.7. Надавати Оператору зв'язку дані, які необхідні для розрахункових документів.

5.2.8. Забезпечувати збереження обладнання та проводки приміщення, необхідної для надання послуг, а власники та орендарі будинків (будівель) - всього майна та обладнання мереж телефонного зв'язку, що є в межах будинку (будівлі) та в межах земельних ділянок, які надано у власність, постійне або тимчасове користування.

5.2.9. У місячний термін повідомляти Оператора зв'язку про зміну місця проживання / знаходження.

5.2.10. Повідомляти письмово за 10 днів Оператора зв'язку про зміну поштових або платіжних (банківських) реквізитів (відповідно до вимог НБУ), зміну назви, форми власності, про закінчення терміну дії договору оренди приміщення ( в разі надання послуг в орендованому приміщенні) тощо.

^ 6. ОПЛАТА ТА ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

6.1. Послуги, які надаються Оператором зв'язку, оплачуються згідно тарифів визначених та затверджених Оператором зв’язку.

6.2. Споживач сплачує послуги за спільно погодженою системою оплати: авансова та\або кредитна з поданням рахунків або квитанцій ( необхідне підкреслити).

6.3. Споживач повинен своєчасно оплачувати надані послуги.

6.4. Оператор зв'язку у відповідності з нормативними документами приймає від Споживача оплату послуг або доручає проводити приймання оплати іншим організаціям та установам (відділенням зв'язку, касам Ощадбанку, комерційним банкам тощо), з якими укладені відповідні договори. Оператор зв'язку інформує Споживача про перелік та місцезнаходження (адресу) пунктів приймання платежів.

6.5. Розрахунки за фактично отримані в кредит послуги за кожний попередній місяць проводяться Споживачем протягом десяти днів з дня одержання рахунка, але не пізніше 20-го числа місяця, наступного за розрахунковим.

6.6. У разі застосування авансової системи оплати Споживач для одержання послуг проводить щомісячно, до 20 числа поточного місяця, попередню оплату їх вартості в розмірі не менше суми послуг, наданих у попередньому розрахунковому періоді, з подальшим перерахунком (до 10 числа місяця, що настає після розрахункового періоду) виходячи з фактично наданих послуг. При використанні Споживачем суми оплаченого авансу , Оператор зв’язку має право виставити терміновий рахунок за розрахунковий період із зазначенням суми авансу та строку оплати. При не сплаті рахунку в десятиденний термін Оператор зв’язку має право призупинити надання послуг до погашення Споживачем заборгованості.

6.7. У разі неотримання рахунка до 10 числа місяця, що настає після розрахункового періоду, або здійснення розрахунків без застосування квитанцій (без надсилання рахунків) Споживач повинен звернутися до Оператора зв’язку для отримання інформації про належну до сплати суму.

6.8. Споживач не звільняється від оплати наданих послуг, якщо з незалежних від Оператора зв’язку причин він не отримав рахунок( квитанцію). Оператор зв’язку не несе відповідальності за не доставку або несвоєчасну доставку рахунків( квитанцій) поштою.

6.9. Плата за підключення послуг вноситься Споживачем під час оформлення замовлення на виконання відповідної послуги.

6.10. Нарахування плати за користування послугами здійснюється з дня їх включення.

^ 7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

7.1. За невиконання або неналежне виконання своїх зобов’язань за цією Додатковою угодою винна Сторона несе відповідальність відповідно до чинного законодавства України.

7.2. Оператор зв’язку не несе відповідальність за технічний стан мереж зв’язку (у т.ч. телефонних), що об’єднують обладнання Споживача та Оператора зв’язку, крім випадків, коли такі мережі належать Оператору зв’язку на праві власності.

7.3. Сторона не несе відповідальність за невиконання або неналежне виконання своїх зобов’язань за цією Додатковою угодою у випадку порушення іншою Стороною умов Додаткової угоди.

7.4. Споживач несе відповідальність за порушення ним чинного законодавства України при використанні послуги/послуг, а також за дії, що є небезпечними для функціонування мережі Інтернет або порушують Правила надання та отримання телекомунікаційних послуг, які вчинені самим Споживачем або з використанням його мережних реквізитів.

7.5. Споживач бере на себе відповідальність перед третіми особами у разі виникнення у таких осіб заперечень, претензій або позовних вимог, пов’язаних із використанням Споживачем послуги/послуг.

7.6. Оператор зв’язку ні в який спосіб не контролює зміст інформації, що передається від/до Споживача та не несе відповідальність за зміст такої інформації, окрім випадків, що перелічені у п. 4.2.7. – 4.2.11. цієї Додаткової угоди.

7.7. Будь-якою інформацією, отриманою із мережі Інтернет, Споживач користується на власний ризик.

7.8. У разі збитків, що заподіяні однією Стороною внаслідок невиконання чи неналежного виконання обов’язків, передбачених цією Додатковою угодою, інша Сторона відшкодовує завдані збитки у відповідності з порядком, передбаченим чинним законодавством України.

7.9. У разі технічних відмов у роботі обладнання, що є власністю однієї з Сторін, ця Сторона негайно інформує іншу Сторону про такі відмови та вживає заходів для їх своєчасного усунення.

7.10. Кожна Сторона додержується конфіденційності відносно інформації, що отримана під час виконання умов цієї Додаткової угоди, та вживає для цього всіх належних заходів. Передача цієї інформації третім особам, її публікація чи розголошення відбуваються тільки з попередньої письмової згоди Сторін, незалежно від причин та часу закінчення строку дії цієї Додаткової угоди.

7.11. Положення п. 7.10 не застосовуються до інформації, яка:

7.11.1. отримана законно одержувачем від будь-якої третьої особи;

7.11.2. вже стала законно відомою одержувачу на дату розголошення;

7.11.3. є загальновідомою.

7.12. Жодна Сторона не має права передачі своїх прав та зобов’язань третім особам без попередньої письмової згоди на це іншої Сторони.

7.13. Оператор зв'язку має право стягувати суму заборгованості у судовому порядку.

7.14. У разі несплати за надані послуги понад установлений термін (з 21числа місяця, що настає після розрахункового періоду), Споживач сплачує Оператору зв’язку штрафну неустойку у вигляді пені, яка обчислюється від вартості неоплачених послуг у розмірі облікової ставки НБУ, що діяла в період, за який нараховується пеня, за кожну добу затримки.

^ 8. Особливі умови надання послуг

8.1. Споживач самостійно забезпечує функціонування власних програмних, технічних засобів та обладнання, зазначених у п. 3.1. цієї Додаткової угоди, після їх встановлення.

^ 9. ІНШІ УМОВИ

9.1. З моменту підписання даної Додаткової Угоди, положення основного Договору діють у тій частині, що не суперечать цій Додатковій Угоді.

9.2. Дана Додаткова Угода набуває чинності з моменту її підписання і є невід'ємною частиною Договору.

^ Юридичні адреси і реквізити Сторін

Оператор зв'язку

Фізична особа – підприємець Череда Г. В.

Адреса: 02217, м. Київ, вул. Закревського,

13-а, кв.49Код за ЄДРПОУ: 1854809451

р/р: 260040191647 у ЗАТ „ПроКредит Банк” м. Києва, МФО 320984 Свідоцтво платника ПДВ № 100191563 ІПН: 1854809451

тел. 467-67-33., факс 467-67-66

Електронна адреса: help@chereda.net

Бюро ремонту: 467-67-03., 467-79-79

_________________________________ Г.В.Череда

(підпис)

М.П.

Споживач:

Адреса:


Реквізити: р\р


в МФО

код за ЄДРПОУ


Тел. Факс __________________________


_____________________________/_______________________________/

(підпис) П.І.Б.

М.П.
еще рефераты
Еще работы по разное