Реферат: Основні відомості про акціонерне товариство










ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

«ЕМКОН-АУДИТ»


02068, м. Київ, вул. А.Ахматової, 23, оф. 96


Адреса для листування: 04080, м. Київ,

вул. Фрунзе, 40, корпус Р, офіс 302


Код за ЄДРПОУ: 37153128


тел/факс: +38 (044) 379–16-74

+38 (044) 379–16-74

e-mail: office@emcon-audit.com.ua

www: http://emcon-audit.com.ua






Аудиторський висновок

(звіт незалежного аудитора)

щодо фінансової звітності

Товариства з обмеженою відповідальністю

^ «ЛІВОБЕРЕЖЖЯ ПЛЮС»

станом на 31 грудня 2011року


Власникам цінних паперів,

Керівництву ТОВ

«ЛІВОБЕРЕЖЖЯ ПЛЮС»


Основні відомості про акціонерне товариство:

Повна назва:^ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛІВОБЕРЕЖЖЯ ПЛЮС».

Код ЄДРПОУ- 32493671

Місцезнаходження Товариства: 04119 м. Київ , вулиця Дегтярівська, будинок 21, літ. «А»

Дата державної реєстрації: 17.04.2003р.


Ми провели аудиторську перевірку фінансової звітності ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛІВОБЕРЕЖЖЯ ПЛЮС», ( далі - Товариство) за період з 1 січня 2011 року по 31 грудня 2011 року на предмет повноти, достовірності та відповідності її чинному законодавству, встановленим нормативам. Фінансова звітність Товариства включає Фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва станом на 31 грудня 2011року, стислий виклад суттєвих облікових політик, інші пояснювальні примітки. Аудиторська перевірка проведена відповідно до вимог Закону України «Про аудиторську діяльність», Міжнародних стандартів аудиту, надання впевненості та етики Міжнародної федерації бухгалтерів, зокрема 700 «Формулювання думки та надання звіту щодо фінансової звітності», 705 «Модифікація думки у звіті незалежного аудитора», 720 «Відповідальність аудитора щодо іншої інформації в документах, що містять перевірену аудитором фінансову звітність», які прийняті в якості Національних стандартів аудиту в Україні, рішення ДКЦПФР від 19.12.2006 року № 1528 та рішення ДКЦПФР від 29.09.2011 року № 1360.


Відповідальність управлінського персоналу

Управлінський персонал Товариства несе відповідальність за складання та достовірне подання цієї фінансової звітності у відповідності до Національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку та вимог чинного законодавства. Відповідальність управлінського персоналу охоплює: розробку, впровадження та використання внутрішнього контролю стосовно підготовки та достовірного надання фінансових звітів, які не містять суттєвих викривлень внаслідок шахрайства або помилки; вибір та застосування відповідної облікової політики, облікових оцінок, які відповідають обставинам.


Відповідальність аудитора

Відповідальністю аудитора є висловлення думки щодо цієї фінансової звітності на основі результатів аудиторської перевірки. Міжнародні стандарти аудиту, надання впевненості та етики Міжнародної федерації бухгалтерів вимагають від аудитора дотримання етичних вимог, а також планування і виконання аудиторської перевірки для отримання достатньої впевненості, що фінансова звітність не містить суттєвих викривлень.

Аудит передбачає виконання аудиторських процедур для отримання аудиторських доказів стосовно сум та розкриття інформації у фінансовій звітності на підставі судження аудитора, яке ґрунтується на оцінці ризиків суттєвих викривлень фінансових звітів внаслідок шахрайства або помилки. Виконуючи оцінку цих ризиків, аудитор розглядає заходи внутрішнього контролю, що стосуються складання та достовірного подання фінансової звітності, з метою розробки аудиторських процедур, які відповідають обставинам, а не з метою висловлення думки щодо ефективності внутрішнього контролю суб'єкта господарювання. Аудит включає також оцінку відповідності використаної облікової політики, прийнятності облікових оцінок, зроблених управлінським персоналом та відповідності фінансової звітності обліковим принципам, що є загальноприйнятими в Україні.

Ми вважаємо, що в процесі проведення аудиту отримані достатні та належні аудиторські докази для висловлення умовно-позитивної думки.


Підстава для висловлення умовно-позитивної думки

Ми не спостерігали за інвентаризацією фізичних запасів, активів та зобов'язань Товариства станом на 31.12.2011 року, однак за допомогою здійснення інших аудиторських процедур отримали можливість підтвердити суму активів та зобов'язань, відображених в фінансовому звіті Товариства станом на 31.12.2011 року, в межах рівня суттєвості, визначеного відповідно до листа Міністерства фінансів України від 29.07.2003 р. № 04230-04108.

Ми звертаємо увагу на те, що Товариство протягом 2009року понесло чистий збиток в сумі 866,3тис.грн., за 2010рік чистий збиток склав 2 860,8тис.грн., за 12 місяців 2011 року чистий збиток склав 32 885,6тис.грн. Ці умови вказують на існування суттєвої невизначеності, яка може стати підставою для значних сумнівів у здатності Товариства продовжувати свою діяльність на безперервній основі, і, отже, Товариство може виявитись не здатним реалізувати свої активи та виконати свої зобов’язання при звичайній діяльності.


Умовно-позитивна думка

На нашу думку, за винятком можливого впливу питання, про яке йдеться у параграфі «Підстава для висловлення умовно-позитивної думки», фінансова звітність Товариства подає достовірно, в усіх суттєвих аспектах фінансовий стан ТОВАРИСТВА ^ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛІВОБЕРЕЖЖЯ ПЛЮС» станом на 31 грудня 2011 року та його фінансові результати за 2011 рік у відповідності до Національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку України. Фінансова звітність складена відповідно до вимог чинного законодавства України, відповідає прийнятій обліковій політиці.


Додаткова інформація:

Види діяльності за КВЕД:

70.11.0-організація будівництва об’єктів нерухомості для продажу чи здавання в оренду;

45.21.1-будівництво будівель;

45.21.6-будівництво інших споруд;

70.12.0-купівля та продаж власного нерухомого майна;

70.20.0-здавання в оренду власного нерухомого майна;

70.32.0-управління нерухомим майном.

Середня облікова чисельність працюючих складає 15 чол.

Відповідальними за вибір та застосування відповідної облікової політики та фінансово-господарську діяльність в 2011році були:

Директор – Долотій Андрій Анатолійович;

Головний бухгалтер – Горєла Антоніна Миколаївна.

На дату перевірки частка держави в статутному капіталі товариства відсутня.

Випадків ведення позастатутної діяльності не встановлено.

Валюту балансу ТОВАРИСТВА ^ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛІВОБЕРЕЖЖЯ ПЛЮС » станом на 31грудня 2011року в сумі 728 242,7тис.грн. підтверджую.


Висновки щодо окремих компонентів фінансових звітів.

В Товаристві створена постійно діюча інвентаризаційна комісія для вирішення організаційних питань та проведення інвентаризаційної роботи.

Концептуальною основою для підготовки фінансової звітності Товариства є Національні положення (стандарти) бухгалтерського обліку, інші нормативно-правові акти щодо ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності в Україні, внутрішні положення Товариства.

Товариство веде бухгалтерський облік господарських операцій щодо майна і результатів своєї діяльності в натуральних одиницях і в узагальненому грошовому виразі шляхом безперервного документального, взаємопов'язаного їх відображення.

Бухгалтерський облік господарських операцій здійснюється методом подвійного запису згідно з Планом рахунків бухгалтерського обліку у відповідних журналах ордерах та аналітичних відомостях. Бухгалтерський облік ведеться в автоматизованому режимі за допомогою бухгалтерської комп'ютерної програми .

Облікова політика ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛІВОБЕРЕЖЖЯ ПЛЮС» в 2011році обгрунтована наказом №1/01 від 30.03.2011року. Згідно цього наказу обумовлений порядок обліку активів, зобов’язань та власного капіталу Товариства.

Під час перевірки змісту наданих бухгалтерських звітних форм, аудитором встановлено, що показники в них взаємозв'язані і тотожні між собою, відповідають даним реєстрів бухгалтерського обліку, у фінансовій звітності відображені усі показники, які мають суттєвий вплив на звітність.

Під час перевірки були розглянуті бухгалтерські принципи оцінки окремих статей балансу, використані керівництвом Товариства та зроблено оцінку відповідності застосованих принципів нормативним вимогам щодо організації бухгалтерського обліку та звітності в Україні, чинне протягом періоду перевірки.

При перевірці було встановлено, що фінансова звітність Товариства за період з 01.01.2011року по 31.12.2011року складена на підставі облікових регістрів, дані в яких відображені на підставі первинних документів.

На основі проведення аудитором тестів встановлено, що бухгалтерський облік в цілому ведеться Товариством у відповідності до вимог Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» від 16.07.1999 р. № 996-Х1У( зі змінами і доповненнями, затверджених Положень (стандартів) бухгалтерського обліку та інших законодавчих та нормативно - правових документів з питань організації бухгалтерського обліку та звітності.


Розкриття інформації за видами активів Товариства.

Станом на 31.12.2011року загальні активи Товариства в порівнянні з даними на початок року збільшились на 574 238,5тис.грн. і складають 728 242,7тис. грн.

Згідно наказу про облікову політику, встановлену на Товаристві, інвентаризація наявності товарно-матеріальних цінностей, основних засобів та розрахунків проводиться відповідно до вимог «Інструкції по інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів і документів та розрахунків», затвердженої Наказом міністерства фінансів України «69 від 11.08.94р. Станом на 31 грудня 2011року в Товаристві річна інвентаризація основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів, активів, розрахунків дебіторської та кредиторської заборгованості проводилась згідно наказу №1/03-інв від 30.03.2011року. (проводилась інвентаризація тільки


Облік основних засобів та їх зносу

Облік наявних у Товариства основних засобів ведеться у відповідності з вимогами Положення (стандарту) бухгалтерського обліку №7, затвердженого наказом Мінфіну України від 27.04.2000 року № 92 зі змінами та доповненнями.

За січень-грудень 2011року знос (амортизація) основних засобів нараховувався згідно облікової політики та П(с)БО №7 «Основні засоби» затвердженого наказом КМУ від 27.04.2000 року зі змінами та доповненнями.

Індексація основних фондів у 2011році в Товаристві не проводилась.

Ліквідаційна вартість основних засобів в Товаристві не встановлювалась.

Перевіркою підтверджено правильність відображення в обліку та звітності надходжень та вибуття основних засобів.

^ Групи основних засобів первісна вартість накопичена

амортизація

Земельні ділянки 42 315,6тис.грн.

Машини та обладнання 311,5тис.грн. 179,6тис.грн

Інструменти, прилади, інвентар (меблі) 498,5тис.грн. 34,9тис.грн

Багаторічні насадження 16,6тис.грн. 1,0тис.грн


Інші основні засоби 5,4тис.грн. 5,4тис.грн

Інші необоротні матеріальні активи 3 954,2тис.грн., 940,7тис.грн.

Разом 47 101,8тис.грн., 1 161,6тис.грн.


Товариство станом на 31.12.2011року має незавершені капітальні інвестиції вартістю 188 767,8тис.грн. що відповідає рядку 020 розділу І активу Балансу.

Товариство станом на 31.12.2011року не має орендованих основних засобів.

Згідно прийнятої облікової політики Товариства до основних засобів відносяться матеріальні активи, строк корисного використання(експлуатації) яких більше одного року та первісна вартість яких більша за 1,0тис.грн.

До інших необоротних матеріальних активів відносяться активи, відмінні віл основних засобів, вартісна оцінка яких менша 1000,00 грн. з терміном корисного використання (експлуатації) понад один рік (згідно п.5 П(С)БО № 7 «Основні засоби»). Знос по малоцінним необоротним активам в бухгалтерському обліку нараховується у першому місяці використання об’єкта в розмірі 100% його вартості, яка амортизується.


Облік нематеріальних активів та накопиченої амортизації

На нашу думку розкриття інформації щодо нематеріальних активів в цілому справедливо і достовірно відображає стан нематеріальних активів Товариства станом на 31.12.2011р., відповідно до критеріїв, встановлених Положенням (стандартом) бухгалтерського обліку 8 «Нематеріальні активи», затвердженого наказом Мінфіну України від 18.10.99р. № 242 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 02.11.99р. за № 750/4043 зі змінами та доповненнями.

Станом на 31.12.2011р. вартість нематеріальних активів, облікованих на балансі Товариства складає 1 325,0тис.грн., накопичена амортизація 114,4тис.грн. з них:

Права на комерційні позначення 43,2тис.грн., накопичена амортизація 12,7тис.грн.

Авторське право та суміжні з ним права 1 269,2тис.грн., накопичена амортизація 89,1тис.грн.

Інші нематеріальні активи 12,6тис.грн., накопичена амортизація 12,6тис.грн.


Облік фінансових інвестицій

Облік фінансових інвестицій відбувається у відповідності до вимог П (С)БО № 12 «Фінансові інвестиції», затвердженого Наказом Міністерства фінансів України від 26.04.2000р. № 91.

Станом на 31.12.2011року поточні фінансові інвестиції складають 289 165,3тис.грн., що відповідає рядку 220 розділу ІІ активу балансу.


Облік відстрочених податкових активів

Товариство на дату балансу не має відстрочених податкових активів.


Облік запасів

Облік запасів Товариства станом на 31.12.2011року ведеться відповідно до критеріїв, встановлених Положенням (стандартом) бухгалтерського обліку 9 «Запаси», затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 20.10.99року за №246 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 02.11.99року за № 751/4044.

Станом на 31.12.2011року запаси становлять:

Виробничі запаси 1 754,5тис.грн.

Товари на складі 86,0тис.грн.

Облік малоцінних та швидкозношуваних предметів ведеться на бухгалтерському рахунку № 22 «Малоцінні та швидкозношувані предмети».


Облік дебіторської заборгованості

Бухгалтерській облік дебіторської заборгованості ведеться відповідно до Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 10«Дебіторська заборгованість», затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 08.10.1999 року № 237, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25.10.1999року за №725/4018 зі змінами та Положення( стандарту ) бухгалтерського обліку 11« Зобов’язання », затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.01.2000року № 20 та зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 11.02.2000року за №85/4306 зі змінами. Станом на 31.12.2011року поточна дебіторська заборгованість складає 190 606,9тис.грн., у т.ч.:

За товари, роботи, послуги 90,7тис.грн.

З бюджетом 47 909,2тис.грн.

Інша поточна заборгованість 142 607,0тис.грн.

Положенням про облікову політику Товариства передбачено формування резерву сумнівних боргів виходячи з платоспроможності окремих(конкретних) дебіторів. Розмір створеного резерву сумнівних боргів станом на 31.12.2011року (рядок 162 розділу ІІ Активу Балансу) складає 0,0 тис. грн.
^ Облік грошових коштів
Облік касових операцій здійснюється згідно з Положенням про ведення касових операцій в національній валюті в Україні, затвердженого Постановою НБУ від 15.12.2004 року №637.

Вибірковою перевіркою обліку касових операцій та операцій по поточних рахунках порушень не виявлено.

Станом на 31.12.2011року залишки грошових коштів в національній валюті складають 9 370,7тис.грн., що відповідає рядку 230 розділу ІІ активу Балансу.

Залишки грошових коштів в касі та на поточних рахунках співпадають з даними балансу.


Ліміт готівкових коштів в Товаристві не встановлювався.

Вибірковою перевіркою розрахунків по заробітній платі, з підзвітними особами, з бюджетом порушень не встановлено.
^ Облік інших оборотних активів
Станом на 31.12.2011р. інші оборотні активи складають 1 335,0тис.грн., що відповідає рядку 250 розділу ІІ Активу балансу.
^ Облік витрат майбутніх періодів
Станом на 31.12.2011р. витрати майбутніх складають 5,7тис.грн.


На нашу думку, розкриття інформації за видами активів подано в фінансовій звітності достовірно та повно, відповідно до встановлених вимог чинного законодавства України.


Розкриття інформації про зобов'язання Товариства.

Визнання, облік та оцінка зобов'язань відповідає Положенню( стандарту ) бухгалтерського обліку 11« Зобов’язання », затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.01.2000року № 20 та зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 11.02.2000року за №85/4306 зі змінами. Станом на 31.12.2011року розмір зобов’язань є реальним і складав у т.ч.:

Довгострокові кредити банків в іноземній валюті 297 859,7тис.грн.

Інші довгострокові позики в національній валюті 6 956,0тис.грн.

Довгострокові зобов’язання за облігаціями 339 387,5тис.грн.

^ Всього довгострокових зобов’язань 644 203,2тис.грн.

Кредиторська заборгованість за товари, роботи, послуги 150,1тис.грн.

Поточні зобов’язання за розрахунками з бюджетом 70,7тис.грн.

Поточні зобов’язання за розрахунками зі страхування 10,4тис.грн.

Інші поточні зобов’язання 13 934,3тис.грн.

^ Всього поточних зобов’язань 14 165,5тис.грн.

Станом на 31.12.2011 року Товариством не створено забезпечення майбутніх витрат на виплату відпусток працівникам.


На нашу думку, розкриття інформації за видами зобов’язань подано в фінансовій звітності достовірно та повно, відповідно до встановлених вимог чинного законодавства України.




Розкриття інформації про власний капітал Товариства та відповідності вартості чистих активів вимогам законодавства.

Власний капітал у товаристві визначається згідно Положенню (стандарту) бухгалтерського обліку 5«Звіт про власний капітал», затвердженого Міністерством фінансів України від 31.03.1999року. Станом на 31.12.2011року власний капітал має таку структуру:

Статутний капітал 112 500,0тис.грн.

Непокритий збиток 42 626,0тис.грн.

Загальними зборами Учасників Товариства, які відбулися 05.09.2011року (Протокол №05/09-11 від 05.09.2011року), було прийнято рішення про збільшення Статутного капіталу до 112500,0тис.грн. Державну реєстрацію змін до установчих документів проведено 08.09.2011року, номер запису в державному реєстрі 10741050024003975.

Частки Учасників Товариства розподіляються наступним чином:.

Компанія «KINAT LIMITED» – 78 645,0тис.грн., що складає 69,91% Статутного капіталу.

ТОВ «КОМЕРЦІЙНА НЕРУХОМІСТЬ СТОЛИЦІ» - 33 750,0тис.грн., що відповідає 30% Статутного капіталу.

ТОВ «Компанія з управління активами «АВАЛОН», яка діє від свого імені в інтересах і за рахунок ПНВІФЗТ «ЛІВОБЕРЕЖЖЯ»- 105,0тис.грн., що відповідає 0,09% Статутного капіталу.

Станом на 31.12.2011року Статутний капітал сформовано та сплачено повністю в сумі 112 500,0тис.грн. у встановлені законодавством терміни.


Розкриття інформації про розміщення цінних паперів

Загальними зборами учасників Товариства, які відбулися 02.03.2011року (Прокотол №02/03-11 від 02.03.2011року) прийнято рішення про відкрите (публічне) розміщення іменних цільових забезпечених облігацій у бездокументарній формі існування:

серії «А» у кількості 1 253 307штук загальною номінальною вартістю 102 771 174,0грн., номінальна вартість 1 облігації 82,0грн. Випуск акцій зареєстровано Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку, про що 23.05.2011року видане Свідоцтво про реєстрацію випуску облігацій підприємств за № 55/2/11 від 15.04.2011року на загальну суму 102 771 174,0грн. номінальною вартістю 1облігації 82,0грн. у бездокументарній формі серії «А» у кількості 1 253307штук.

серії «В» у кількості 1 253 307штук загальною номінальною вартістю 102 771 174,0грн., номінальна вартість 1 облігації 82,0грн. Випуск акцій зареєстровано Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку, про що 23.05.2011року видане Свідоцтво про реєстрацію випуску облігацій підприємств за № 56/2/11 від 15.04.2011року на загальну суму 102 771 174,0грн. номінальною вартістю 1облігації 82,0грн. у бездокументарній формі серії «В» у кількості 1 253307штук.

серії «С» у кількості 1 253 307штук загальною номінальною вартістю 102 771 174,0грн., номінальна вартість 1 облігації 82,0грн. Випуск акцій зареєстровано Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку, про що 23.05.2011року видане Свідоцтво про реєстрацію випуску облігацій підприємств за № 57/2/11 від 15.04.2011року на загальну суму 102 771 174,0грн. номінальною вартістю 1облігації 82,0грн. у бездокументарній формі серії «С» у кількості 1 253307штук.

серії «D» у кількості 126 317штук загальною номінальною вартістю 10 357 994,0грн., номінальна вартість 1 облігації 82,0грн. Випуск акцій зареєстровано Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку, про що 23.05.2011року видане Свідоцтво про реєстрацію випуску облігацій підприємств за № 58/2/11 від 15.04.2011року на загальну суму 10 357 994,0грн. номінальною вартістю 1облігації 82,0грн. у бездокументарній формі серії «D» у кількості 126317штук.

серії «Е» у кількості 126 317штук загальною номінальною вартістю 10 357 994,0грн., номінальна вартість 1 облігації 82,0грн. Випуск акцій зареєстровано Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку, про що 23.05.2011року видане Свідоцтво про реєстрацію випуску облігацій підприємств за № 59/2/11 від 15.04.2011року на загальну суму 10 357 994,0грн. номінальною вартістю 1облігації 82,0грн. у бездокументарній формі серії «Е» у кількості 126317штук.

серії «F» у кількості 126 317штук загальною номінальною вартістю 10 357 994,0грн., номінальна вартість 1 облігації 82,0грн. Випуск акцій зареєстровано Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку, про що 23.05.2011року видане Свідоцтво про реєстрацію випуску облігацій підприємств за № 60/2/11 від 15.04.2011року на загальну суму 10 357 994,0грн. номінальною вартістю 1облігації 82,0грн. у бездокументарній формі серії «F» у кількості 126317штук.

Облігації забезпечені порукою(Договір порук №02/03/11-П від 02.03.2011року, поручитель - ТОВ «ФІНІНТЕРМЕТ»), розмір забезпечення становить 339 387 504,0грн., дата початку розміщення 05.05.2011року, дата закінчення розміщення 14.04.2012року; дата початку погашення 01.09.2013року, дата закінчення розміщення 31.08.2014року.

Розкриття інформації щодо обсягу чистого прибутку (збитку) Товариства.

При визначені фінансових результатів діяльності Товариства дотримано вимог П(с)БО 15 «Дохід» та П(с)БО 16 «Витрати» та принципу відповідності доходів та витрат. Дані «Звіту про фінансові результати», як по доходах так і по витратах, підтверджуються даними бухгалтерського обліку.

Основним видом доходу Товариства є доход від організації будівництва об’єктів нерухомості для продажу та здавання в оренду.

Інші операційні доходи, отримані Товариством за період 01.01.2011року по 31.12.2011року складають 240 277,5,0тис.грн.

Інші доходи, отримані Товариством за період з 01.01.2011 року по 31.12.2011 року складають 57 881,2,0тис. грн.

Інші операційні витрати за період з 01.01.2011року по 31.12.2011року складають 253 487,1тис.грн.

Інші витрати за період з 01.01.2011року по 31.12.2011року складають 77 556,9тис.грн.

Податок на прибуток за січень-грудень 2011року становив 0,3тис.грн.

За звітний період Товариство отримало збиток в сумі 32885,6тис. грн.

Товариство є платником податку на прибуток на загальних підставах.


Визначення вартості чистих активів:

(розраховується за Методичними рекомендаціями по визначенню вартості чистих активів акціонерного товариства, схваленими рішенням ДКЦПФР від 17.11.2004р. № 485).

Станом на 31.12.2011 р. становить Вча= 69 874,0тис. грн., менша від статутного капіталу, що не відповідає вимогам законодавства.

Вимоги частини четвертої статті 144 Цивільного кодексу України не дотримані. Якщо після закінчення другого та кожного наступного фінансового року вартість чистих активів Товариства виявиться меншою від статутного капіталу, Товариство зобов’язане оголосити про зменшення свого статутного капіталу та зареєструвати відповідні зміни до статуту у встановленому законодавством порядку. Якщо вартість чистих активів Товариства стає меншою від мінімального розміру статутного капіталу, встановленого законом, Товариство підлягає ліквідації.


Виконання значних правочинів

Відповідно до пп.19 п.13.3 Розділу ХІІІ Статуту Товариства, до компетенції Загальних зборів учасників Товариства входить, зокрема й надання дозволу Директору Товариства на укладання Товариством правочинів, ціна яких перевищує 3 000 000,0грн.

На засіданні Загальних зборів учасників Товариства, які відбулися 07.02.2011року(Протокол №07/02-2011 від 07.02.2011року), було прийнято рішення про надання дозволу Директору Товариства на укладання та підписання з ТОВ «Центр сучасного зодчества» Договору на виготовлення проектно-кошторисної документації та додаткових угод до цього договору на суму, що не перевищує 27 000,0тис.грн.

На засіданні Загальних зборів учасників Товариства, які відбулися 01.03.2011року(Протокол №01/03-2011 від 17.03.2011року), було прийнято рішення про надання дозволу Директору Товариства на укладання та підписання з ТОВ «ФІНІНТЕРМЕТ» Договору поруки на суму, 339 387 504,0грн.

На засіданні Загальних зборів учасників Товариства, які відбулися 17.03.2011року(Протокол №17/03-2011 від 17.03.2011року), було прийнято рішення про надання дозволу Директору Товариства на укладання та підписання з ТОВ «Енергоінвестмонтаж»Договору підряду на суму, що не перевищує 26 000,0тис.грн. та Договору поставки ліфтового обладнання з ТОВ «СІГМА ЛІФТ СЕРВІС»на суму, що не перевищує 6 000,0тис.грн.

На засіданні Загальних зборів учасників Товариства, які відбулися 14.04.2011року(Протокол №14/04-2011 від 14.04.2011року), було прийнято рішення про надання дозволу Директору Товариства на укладання та підписання з ВАТ «Перший експедиційний загін підводних та гідротехнічних робіт»Договору підряду на суму, що не перевищує 10 000,0тис.грн.

На засіданні Загальних зборів учасників Товариства, які відбулися 11.05.2011року(Протокол №11/05-2011 від 11.05.2011року), було прийнято рішення про надання дозволу Директору Товариства на укладання та підписання з ТОВ «ПАРИТЕТ-ІНВЕСТ» Договорів купівлі-продажу цінних паперів (інвестиційних сертифікатів) на суму, що не перевищує 350 000,0тис.грн.

На засіданні Загальних зборів учасників Товариства, які відбулися 13.05.2011року(Протокол №13/05-2011 від 13.05.2011року), було прийнято рішення про надання дозволу Директору Товариства на укладання та підписання з ТОВ «Компанія Інвестиційний Центр» біржових контрактів щодо купівлі-продажу цінних паперів (облігацій) на суму, що не перевищуватиме 350 000,0тис.грн.

На засіданні Загальних зборів учасників Товариства, які відбулися 20.05.2011року(Протокол №20/05-2011 від 20.05.2011року), було прийнято рішення про надання дозволу Директору Товариства на укладання та підписання з ТОВ «Енергія-97» Договору підряду на влаштування теплових пунктів на суму, що не перевищує 6 600,0тис.грн., з ТОВ «ТМК» Договору підряду на прокладання тепломережі на суму, що не перевищує 3 500,0тис.грн. та з ТОВ «Будгарант» договору підряду на улаштування, підключення та здачу в експлуатацію водопровідно-каналізаційних мереж І черги на суму, що не перевищує 13 500,0тис.грн.

На засіданні Загальних зборів учасників Товариства, які відбулися 30.06.2011року(Протокол №30/06-2011 від 30.06.2011року), було прийнято рішення про надання дозволу Директору Товариства на укладання та підписання Договорів купівлі-продажу інвестиційних сертифікатів з ТОВ « КУА «АКЕРС ІНВЕСТ», що діє від свого імені, в інтересах та за рахунок ПНВІФЗТ «Діалог» на суму, що не перевищує 12 000,0тис.грн.

На засіданні Загальних зборів учасників Товариства, які відбулися 13.07.2011року(Протокол №13/07-2011 від 13.07.2011року), було прийнято рішення про надання дозволу Директору Товариства на укладання та підписання з ТОВ «КУА «АВАЛОН» (ПНВІФЗТ «Лівобережжя») Договору позики на суму 7 400,0тис.грн. під 3% річних для поповнення обігових коштів; з ТОВ «ПК «Проектний комплекс» додаткової угоди №2 до Договору №1005 від 01.10.20010року на суму, що не перевищує 4 700,0тис.грн.

На засіданні Загальних зборів учасників Товариства, які відбулися 03.08.2011року(Протокол №03/08-2011 від 03.08.2011року), було прийнято рішення про надання дозволу Директору Товариства на укладання та підписання з ТОВ «КУА «АВАЛОН» (ПНВІФЗТ «Лівобережжя») Договору позики на суму, 10 000,0тис.грн. під 3% річних для поповнення обігових коштів.

На засіданні Загальних зборів учасників Товариства, які відбулися 09.08.2011року(Протокол №09/08-2011 від 09.08.2011року), було прийнято рішення про надання дозволу Директору Товариства на укладання та підписання з ТОВ «Енергоінвестмонтаж» Договору поставки обладнання на суму, що не перевищує 3 500,0тис.грн. та додаткової угоди до Договору підряду №18 від 24.03.2011року щодо додаткових робіт з відновлення благоустрію після прокладання кабельної лінії на суму, що не перевищує 3 500,0тис.грн.

На засіданні Загальних зборів учасників Товариства, які відбулися 16.09.2011року(Протокол №16/09-2011 від 16.09.2011року), було прийнято рішення про надання дозволу Директору Товариства на укладання та підписання Договорів купівлі-продажу інвестиційних сертифікатів з ТОВ « КУА «АКЕРС ІНВЕСТ», що діє від свого імені, в інтересах та за рахунок ПНВІФЗТ «Діалог» на загальну суму 6 509 222,16грн.

На засіданні Загальних зборів учасників Товариства, які відбулися 20.09.2011року(Протокол №20/09-2011 від 20.09.2011року), було прийнято рішення про нада
еще рефераты
Еще работы по разное