Реферат: Кабінет міністрів україни розпорядження





КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 29 червня 2010 р. № 1273


Київ


Про виділення коштів для проведення

невідкладних заходів з ліквідації наслідків

стихійного лиха, що сталося 22-29 червня 2010 р.

у Чернівецькій області


1. Для проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося 22-29 червня 2010 р. у Чернівецькій області, виділити 40 млн. гривень, у тому числі Чернівецькій облдержадміністрації - 27 млн., Міністерству з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи - 2,5 млн., Державній службі автомобільних доріг - 7,5 млн., Державному комітету по водному господарству - 3 млн. гривень.


Міністерству фінансів здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.


2. Чернівецькій облдержадміністрації забезпечити:


1) виплату до 1 липня 2010 р. за рахунок коштів, виділених відповідно до цього розпорядження, матеріальної грошової допомоги:


власникам житлових будинків, які повністю зруйновані, — по 5 тис. гривень;


сім’ям, які відселені з житлових будинків, що підлягають капітальному ремонту, — по 2,5 тис. гривень на сім’ю;


сім’ям, житлові будинки яких пошкоджено, — по 1 тис. гривень на сім’ю;


2) спрямування в установленому законодавством порядку коштів місцевих бюджетів для надання допомоги постраждалим громадянам та ремонту приміщень бюджетних установ і об’єктів житлово-комунального господарства;


3) в одноденний строк підготовку та затвердження райдержадміністраціями списків осіб для виплати матеріальної грошової та у дводенний строк її виплату за зазначеними списками.


3. Міністерству фінансів і Державному казначейству перерахувати 29 червня 2010 р. кошти резервного фонду державного бюджету та здійснити видатки Чернівецькій облдержадміністрації на виплату матеріальної грошової допомоги без затвердження переліку витрат.


4. Чернівецькій облдержадміністрації затвердити порядок виплати матеріальної грошової допомоги, передбаченої пунктом 2 цього розпорядження.


5. Чернівецькій облдержадміністрації, Міністерству з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, Державній службі автомобільних доріг, Державному комітету по водному господарству:


затвердити у тижневий строк за погодженням з Міністерством економіки, Міністерством фінансів і Міністерством регіонального розвитку та будівництва перелік витрат, пов’язаних з проведенням невідкладних заходів з ліквідації наслідків стихійного лиха;


подати до 1 грудня 2010 р. Міністерству економіки, Міністерству фінансів, Міністерству регіонального розвитку та будівництва і Державному казначейству звіт про використання коштів резервного фонду державного бюджету, виділених відповідно до цього розпорядження.


Прем’єр-міністр України М. АЗАРОВ


Інд.33
еще рефераты
Еще работы по разное