Реферат: Україна монастириська районна державна адміністрація




УКРАЇНА
МОНАСТИРИСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ


від 28 жовтня 2011 року м. Монастириська № 524


Про звіт начальника управління

праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації про підсумки роботи управління за 9 місяців

2011 року


Аналіз діяльності управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації (далі - Управління) свідчить, що Управлінням проводить- ся робота щодо реалізації соціальної політики у сфері соціального захисту населення Монастириського району.

Станом на 1 жовтня 2011 року нараховано та виплачено соціальні виплати 2230 отримувачам на суму 16373,5 тис. гривень.

Заборгованості з виплати соціальних допомог немає.

Нараховано та надано субсидій на оплату житлово-комунальних послуг 730 отримувачам на суму 1249,8 тис. гривень, субсидій готівкою на скраплений газ та тверде паливо 557 особам на суму 316,4 тис. гривень. На даний час заборгованість з виплати субсидій готівкою на скраплений газ та тверде паливо складає 104,7 тис. гривень.

Станом на 1 жовтня 2011 року в державному автоматизованому реєстрі пільговиків зареєстровано 9860 справ. Надано пільг на суму 2732,2 тис. гривень, заборгованість становить 376,7 тис. гривень.

Протягом 9 місяців 2011 року видано 11 путівок на санаторно-курортне лікування та 62 направлення для виготовлення протезно-ортопедичних виробів. Виплачено компенсацію на бензин, ремонт, транспортне обслуговування 14 інвалідам на суму 2,1 тис. гривень, одноразову грошову допомогу 2740 ветеранам війни на суму 434,3 тис. гривень, доплату до пенсій 21 учаснику бойових дій ОУН-УПА на суму 41,2 тис. гривень.

Відділом праці спільно з Державною територіальною інспекцією праці в районі проведено 15 перевірок з дотримання законодавства про працю. Складено 15 протоколів про адміністративні правопорушення, з них 10

передано до суду. Винесено 14 подань про притягнення до відповідальності, в тому числі: 9 - до дисциплінарної та 5 - до кримінальної.

Проведено 7 засідань районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, за рішеннями яких проведено 148


обстежень суб’єктів підприємницької діяльності району, виявлено 40 порушень, з них 11- виплата заробітної плати „в конвертах”. Копії актів обстежень із виявленими порушеннями направлено в прокуратуру району та державну інспекцію праці в області.

Протягом 9 місяців 2011 року проведено 8 засідань тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, де заслухано 28 звітів керівників підприємств, у яких є заборгованість із виплати заробітної плати.

Спеціалістами відділу праці проведено 28 перевірок з дотримання законодавства про працю.

За результатами проведеного моніторингу заборгованість із заробітної плати на підприємствах району на 1 жовтня 2011 року становила 946,0 тис. гривень.

Середньомісячна заробітна плата у районі на 1 вересня 2011 року стано- вила 1790,0 гривень.

Станом на 1 вересня 2011 року в районі створено 241 робоче місце при річному завданні 230 робочих місць, що складає 104,7 % від річного завдання.

Державними соціальними інспекторами здійснено 890 обстежень матеріально-побутових умов життя заявників соціальних виплат та 797 перевірок з питань достовірності інформації про доходи та майновий стан одержувачів допомог. Виявлено 8 випадків надання недостовірної інформації.

Всього до бюджету повернуто 21,1 тис. гривень зайво виплачених соціальних виплат.

Виходячи з вищенаведеного:

1. Роботу управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації за 9 місяців 2011 року визнати задовільною.

2. Управлінню праці та соціального захисту населення районної держав- ної адміністрації (Федорко В.Д.):

2.1. Вести постійний моніторинг стану погашення заборгованості із виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах та зменшення суми боргу із заробітної плати на економічно неактивних та підприємствах-банкрутах.

2.2. Забезпечити своєчасне нарахування соціальних допомог, субсидій, пільг згідно з чинним законодавством.

3. Управлінням праці та соціального захисту населення (Федорко В.Д.), економіки (Хробак С.С.), агропромислового розвитку  (Могильницька С.В.), відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства (Білик І.В.) районної державної адміністрації вжити додаткових заходів щодо усунення причин, що призвели до заборгованості із виплати заробітної плати.


4. Фінансовому управлінню (Шевчишин С.В.), управлінню праці та соціального захисту населення (Федорко В.Д.) райдержадміністрації забезпе- чити погашення заборгованості із виплати субсидій та пільг населенню.

5. Про виконання цього розпорядження інформувати райдержадмініст- рацію до 20 грудня 2011 року.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Тимуру С.П.


Голова районної державної

адміністрації І.П.БІЛИК
еще рефераты
Еще работы по разное