Реферат: Укра ї н а ізюмська міська рада харківської області



У К Р А Ї Н А ІЗЮМСЬКА МІСЬКА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


РОЗПОРЯДЖЕННЯ ІЗЮМСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ




Від 09.04.2012 р. №170


Про заходи щодо підвищення рівня

показників соціально - економічного

розвитку території міста Ізюм


За підсумками роботи виконавчих органів Ізюмської міської ради у 2011 році місто Ізюм посідає 5 місце у зведеному рейтингу міст обласного значення Харківської області, що свідчить про недостатню роботу виконавчих органів з реалізації потенціалу соціально-виробничих сил територіальної громади міста Ізюм.

З метою посилення контролю та відповідальності за забезпечення позитивної динаміки рейтингових показників розвитку міста, вивчення факторів, які впливають на ці показники, здійснювання порівняльного аналізу виконання рейтингових показників іншими містами Харківської області, керуючись статтею 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", розпоряджаюся:

1.Покласти персональну відповідальність за забезпечення позитивної динаміки рейтингових показників розвитку міста Ізюм на заступників Ізюмського міського голови.

2.Визначити, що заступники Ізюмського міського голови, у межах своїх повноважень, визначених розпорядженням Ізюмського міського голови №108 від 14.03.2011 р. "Про розподіл обов’язків між Ізюмським міським головою, секретарем Ізюмської міської ради, заступниками міського голови та керуючим справами", забезпечують роботу зі зростання показників соціально-економічного розвитку міста Ізюм за такими напрямками, зокрема:

2.1.Червинський Ю.П. – розрахунки за енергоносії, житлово-комунальні послуги, містобудування та архітектура, будівельна діяльність.

2.2.Захарченко Ю.В. – виконання міського бюджету, промисловість (обсяг реалізованої продукції у розрахунку на одного жителя міста), фінансові результати діяльності промисловості, інвестиції в основний капітал, іноземні інвестиції, сфера споживчого ринку, сфера малого бізнесу, міграційний рух.

2.3.Полях О.М. – зайнятість населення, охорона здоров’я, оздоровлення та відпочинок дітей, культура, освіта, заробітна плата, заборгованість по заробітній платі, надходження до Пенсійного фонду, сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, фізична культура і спорт.

3.Заступникам Ізюмського міського голови розробити та подати мені на затвердження заходи із забезпечення позитивної динаміки рейтингових показників розвитку міста Ізюм:

3.1.на 2012 рік - термін виконання - 18 квітня 2012 року;

3.2.на період 2013 – 2015 роки - термін виконання 30 квітня 2012 року.

4.Зобов’язати керуючого справами виконавчого комітету Ізюмської міської ради Ольховського О.Г. забезпечувати звіт заступників Ізюмського міського голови, не рідше ніж два рази на місяць, на робочих нарадах з виконання заходів із забезпечення позитивної динаміки рейтингових показників розвитку міста Ізюм.

5.Контроль за виконанням пункту 4 даного розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Ольховського О.Г.

6.Загальний контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.


О.Божков
еще рефераты
Еще работы по разное