Реферат: Від 7 червня 2011 року №178-р


Від 7 червня 2011 року № 178-р
м.Миколаїв


Зареєстровано в головному управлінні юстиції у Миколаївській області 4 липня 2011 року № 75/1834



Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні в межах Миколаївської області






Відповідно до пункту 2 статті 20 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)”:


1. Встановити тарифи на перевезення пасажирів автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні в межах Миколаївської області, що додаються.


2. Управлінню промисловості та розвитку інфраструктури Миколаївської обласної державної адміністрації (далі – облдержадміністрації) (Максимчуку М.М.) забезпечити опублікування цього розпорядження в друкованих засобах масової інформації.


3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 13.02.2009 № 33-р “Про затвердження тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні в межах Миколаївської області”, зареєстроване в головному управлінні юстиції у Миколаївській області 5 березня 2009 року за № 11/1612.


4. Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування в засобах масової інформації.


5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Ніколенка Г.Б.


Голова облдержадміністрації М.П. Круглов


Аркуш погодження додається

еще рефераты
Еще работы по разное