Реферат: Лебединська районна державна адміністрація






ЛЕБЕДИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

01.12.2011 Лебедин № 554


Про заходи щодо підвищення безпеки дорожнього руху на автомобільному транспорті в Лебединському районі


Відповідно до статті 2, частини першої статті 6, статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання Обласної програми підвищення безпеки дорожнього руху на 2009-2012 роки, затвердженої рішенням Сумської обласної ради від 18.12.2008, Районної програми підвищення безпеки дорожнього руху на 2010-2012 роки, затвердженої рішенням Лебединської районної ради від 20.04.2010, розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації від 21.11.2011 №762 «Про заходи щодо підвищення безпеки дорожнього руху на автомобільному транспорті в Сумській області» з метою покращення роботи в цьому напрямку в Лебединському районі:

1. Затвердити заходи щодо підвищення рівня безпеки дорожнього руху на автомобільному транспорті в Лебединському районі (додаються).

2. Відповідальним виконавцям інформувати про виконання заходів відділ юридичного забезпечення, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату Лебединської районної державної адміністрації до 26.12.2012.

3. Відділу юридичного забезпечення, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату Лебединської районної державної адміністрації інформувати голову Лебединської районної державної адміністрації до 15.01.2013 про хід виконання заходів.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на
заступника голови  Лебединської районної державної адміністрації Легкого І.І.


Голова Лебединської районної

державної адміністрації В.Г. Калита

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження голови Лебединської районної державної адміністрації

01.12.2011 № 554


Заходи щодо підвищення рівня безпеки дорожнього руху на автомобільному транспорті в Лебединському районі


1. Удосконалення управління безпеки дорожнього руху.

1.1. Провести засідання районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з питань підвищення рівня безпеки дорожнього руху на автомобільних шляхах району.


Районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Протягом 2011 року


1.2. При формуванні бюджету на 2012 рік вжити заходів щодо передбачення коштів на реалізацію заходів, передбачених Районною програмою підвищення безпеки дорожнього руху на 2009-2012 роки, затвердженою рішенням Лебединської районної ради від 20.04.2010, відповідними місцевими програмами з безпеки дорожнього руху.

Фінансове управління Лебединської районної державної адміністрації, виконавчі комітети сільських рад


Грудень 2011 року


2. Підвищення експлуатаційних показників вулично-дорожньої мережі району та вдосконалення організації руху транспорту та пішоходів.

2.1. Переглянути діючі, а в разі необхідності розробити нові схеми маршрутного орієнтування водіїв в районі.

Виконавчі комітети сільських рад, відділ розвитку інфраструктури Лебединської районної державної адміністрації, відділення ДАІ Лебединського МВУМВС України в Сумській області


Грудень 2011 року


2.2. Посилити контроль за експлуатаційним станом доріг, проведенням своєчасного ремонту дорожнього покриття, установлення необхідних дорожніх знаків.

Філія «Лебединський райавтодор» ДП «Облавтодор», виконавчі комітети сільських рад, відділення ДАІ Лебединського МВУМВС України в Сумській області.


Протягом 2011-2012 років


2.3. Ужити заходів щодо забезпечення в осінньо-зимовий період 2011-2012 років філію «Лебединський райавтодор» ДП «Облавтодор» необхідною технікою, паливно-мастильними матеріалами, а також сіллю, піском, щебневою сумішшю, снігозахисними щитами для забезпечення безпеки дорожнього руху.

Філія «Лебединський райавтодор» ДП «Облавтодор», виконавчі комітети сільських рад, відділ розвитку інфраструктури Лебединської районної державної адміністрації.

Протягом 2011- 2012 років


3. Підвищення безпеки пасажирських перевезень.

3.1. Забезпечити в установленому чинним законодавством порядку проведення спільних рейдових перевірок щодо викриття фактів здійснення перевезень особами, які не мають необхідних дозвільних документів.

Відділ розвитку інфраструктури

Лебединської районної державної адміністрації, виконавчі комітети сільських рад, відділення ДАІ Лебединського МВУМВС України в Сумській області.


Протягом 2011-2012 років


3.2. Регулярно проводити відповідні заходи щодо забезпечення безпеки дорожнього руху під час перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку, на екскурсії тощо.

Відділення ДАІ Лебединського МВУМВС в Сумській області, відділи освіти, у справах молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації

Протягом 2011-2012 років


4. Підвищення доступності та ефективності надання екстреної медичної допомоги потерпілим у дорожньо-транспортних пригодах.

4.1. Ужити заходів щодо належного функціонування медичних закладів, закріплених за відповідними ділянками доріг, та забезпечити персонал, що виїжджає на місця дорожньо-транспортних пригод, необхідним медичним обладнанням та засобами зв’язку.

Комунальна установа Лебединська центральна районна лікарня ім. лікаря К.О. Зільберника

Грудень 2011 року


4.2. Забезпечити якісне проведення передрейсових медичних оглядів водіїв, які здійснюють перевезення пасажирів, у тому числі організованих перевезень груп дітей у рамках програми «Шкільний автобус».

Комунальна установа Лебединська центральна районна лікарня ім. лікаря К.О. Зільберника, відділ освіти Лебединської районної державної адміністрації


Протягом 2011-2012 років


5. Інформаційно-просвітницька діяльність.

5.1. Ужити заходів щодо забезпечення розміщення інформації з безпеки дорожнього руху в районних, місцевих засобах масової інформації, на бігбордах, сіті-лайтах, широкоформатних носіях тощо.

Активізувати роботу з висвітлення в засобах масової інформації актуальної інформації з питань забезпечення безпеки дорожнього руху на автомобільному транспорті.

Відділення ДАІ Лебединського МВУМВС України в Сумській області, сектор з питань внутрішньої політики зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ апарату райдержадміністрації, виконавчі комітети сільських рад


Протягом 2011-2012 років


5.2. Здійснити додаткові заходи щодо обладнання в навчально-виховних закладах куточків з безпеки дорожнього руху, забезпечити їх комплектами дорожніх знаків, навчально-методичними посібниками, а також необхідним інвентарем для практичного вивчення правил дорожнього руху та надання першої медичної допомоги.

Відділ освіти Лебединської районної державної адміністрації, виконавчі

комітети сільських рад


Протягом 2011-2012 навчального року


Керівник апарату Лебединської

районної державної адміністрації В.М. Чегринець
еще рефераты
Еще работы по разное