Реферат: Україна чернігівська обласна державна адміністрація





УКРАЇНА ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ
вул. Шевченка, 34, м.Чернігів, 14013, тел. (046-22) 3-33-37, факс (046-2) 67-57-54, obluo@cg.ukrtel.net

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________



09.02.2012




№ 02-10/512

На №




від






^ Начальникам відділів освіти райдержадміністрацій, управлінь освіти міських рад


Про роботу навчальних закладів області

в умовах низьких температур


Напередодні чергового значного зниження температури зросла кількість звернень до управління освіти і науки облдержадміністрації з проханням роз'яснити ситуацію щодо відвідування навчальних закладів учнями у цей період.

Нагадуємо, що управління освіти і науки облдержадміністрації зобов'язало начальників відділів освіти райдержадміністрацій, управлінь освіти міських рад тримати на постійному контролі питання організації навчально-виховного процесу в загальноосвітніх закладах області, аналізувати прогноз погоди (користуватися даними Українського гідрометеорологічного центру Міністерства надзвичайних ситуацій України) та в разі різкого зниження температури повітря діяти відповідно до вимог п. 9.20 Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу, затверджених Постановою Головного Державного санітарного лікаря України від 14.08.2001 року №63.

Також інформуємо, що відповідно до інформації, наданої прес-службою МОНмолодьспорту, враховуючи територіальні природні особливості, різну реакцію дітей на мороз, сімейні обставини, відстань до місця навчання батьки можуть самостійно прийняти рішення про невідвідування дитиною навчального закладу, навіть, якщо навчально-виховний процес у ньому не призупинено. Водночас батьки учнів, які відсутні на заняттях за рішенням батьків, повинні повідомити адміністрацію школи про своє рішення.

Крім того, повідомляємо, що переноситься проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад (11-12 лютого) та ІІ етапу (12 лютого) конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук (контрольна робота) у зв’язку зі значним зниженням температури. Готуються зміни до відповідних наказів управління освіти і науки облдержадміністрації., які будуть оперативно направлені електронною поштою до відділів освіти райдержадміністрацій, управлінь освіти міських рад.

Нагадуємо про обов’язкове інформування відділу розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти управління освіти і науки облдержадміністрації щоденно до 900.


Начальник управління А.А.Заліський

Соронович 95-21-91


еще рефераты
Еще работы по разное