Реферат: Україна ємільчинська районна державна адміністрація




УКРАЇНА


ЄМІЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ГОЛОВИ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ


від 06.06.2011 р. №160


Про підсумки перевірок стану утримання,

виховання та навчання дітей-сиріт, дітей позбавлених

батьківського піклування, дітей, що проживають у

складних життєвих обставинах


З метою захисту прав та інтересів дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, що проживають у складних життєвих обставинах, здійснення якісного та системного контролю за їх утриманням, вихованням і навчанням та на виконання вимог рішення колегії райдержадміністрації від 24.05. 2011 року № 13:



Службі у справах дітей райдержадміністрації (Гресько В.С.), відділу освіти райдержадміністрації (Князь В.Р.), рекомендувати: РВ УМВС(Прищепа Р.В.), виконкомам сільських та селищних рад з метою захисту прав та інтересів дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, що проживають у складних життєвих обставинах здійснювати системний та якісний контроль за їх утриманням, навчанням та вихованням. Здійснювати заходи по удосконаленню механізмів міжвідомчого співробітництва щодо профілактики негативних проявів у дитячому середовищі, зокрема підліткової злочинності.

Службі у справах дітей райдержадміністрації забезпечувати вчасне та якісне внесення інформації про дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, що проживають у складних життєвих обставинах до Єдиної інфомаційно-аналітичної системи «Діти».

Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації (Петрук В.В), відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації (Примак Т.П.) забезпечити першочергове оздоровлення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, що проживають у складних життєвих обставинах.

Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації забезпечувати своєчасне та в повному обсязі надання соціальних виплат сім’ям опікунів, піклувальників, прийомним сім’ям..

Відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації забезпечувати ефективну діяльність дорадчого органу з комплексного вирішення питань сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Рекомендувати:

6.1 Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Жилюк Л.Г.) забезпечувати здійснення соціального супроводу прийомних сімей, сімей опікунів, піклувальників, сімей, що проживають у складних життєвих обставинах.

6.2 Центральній районній лікарні ( Довгополий Ю.Д.) сприяти щорічному медичному обстеженню дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, що проживають у складних життєвих обставинах.

7. Про хід виконання даного розпорядження виконавцям інформувати райдержадміністрацію до

15.12. 2011 року.

8. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника голови

райдержадміністрації Островського М.А.


Голова державної

адміністрації Л.В. Забела
еще рефераты
Еще работы по разное