Реферат: Про хід виконання Програми розвитку молочного скотарства особистих селянських господарств Тальнівського району на 2011-2020 роки




ТАЛЬНІВСЬКА РАЙОННА РАДА

Черкаської області

VІ скликання

Р І Ш Е Н Н Я
Від 01.11.2011 № 9-5
м.Тальне


Про хід виконання Програми розвитку молочного скотарства особистих селянських господарств Тальнівського району на 2011-2020 роки


Відповідно до пункту 16 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про особисте селянське господарство», заслухавши інформацію начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації про хід виконання програми розвитку молочного скотарства особистих селянських господарств Тальнівського району 2011-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 25.02.2011 № 4-10 та врахувавши пропозиції постійної комісії з питань роботи агропромислового комплексу та базових галузей народного господарства, розвитку підприємництва, районна рада в и р і ш и л а:


1. Інформацію начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації про хід виконання Програми розвитку молочного скотарства особистих селянських господарств Тальнівського району на 2011-2020 роки взяти до відома.

2. Структурним підрозділам райдержадміністрації, іншим виконавцям зазначеним у Програмі:

2.1. забезпечити виконання даної програми в повному обсязі;

2.2. передбачати виділення коштів на реалізацію Програми з відповідних бюджетів та інших джерел не заборонених законодавством.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань роботи агропромислового комплексу та базових галузей народного господарства, розвитку підприємництва.


Голова районної ради С.О. Осипенко
еще рефераты
Еще работы по разное